Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előbb gyerek és aztán házasság - új hóbort?!
Hát, divat vagy sem, nálunk így sikerült.
Össze akartunk házasodni régóta, de nem volt pénzünk meghívni a szűk családot sem, ezért halogattuk folyamatosan. Aztán jött a baba, megszületett, így méginkább nem volt pénzünk. Aztán a szüleim elég csúnyán össze is balhéztak, éppen válnak, nagyjából szóba se állnak egymással, így letettünk a lagziról, 2 tanú elött esküdtünk.
Igazából nekem is mindegy volt, ígyis-úgyis együtt élünk, ettől nem fogom jobban, vagy kevésbé szeretni. Neki fontos volt, hogy ez által legyünk "egy család" - ő amolyan régivágású.
Engem ez nem érdekel, bár én is előbb mennék férjhez, mint szülnék.
Nekem egyedül az a kiábrándító, amikor templomba 8 hónapos hassal hófehér szűzies ruhában jelenik meg valaki :S
Na ilyet sosem tennék, akkor már inkább miután megszületett, vagy két tanúval :S
nemtudom, de én sose értettem ezt a "még nincs pénz az esküvőre, majd gyűjtünk" indokot.
sokan teljesen reálisan kezelik a pénzüket, addig nyújtózkodnak amíg a takaró ér, de ha az esküvő kerül szóba, akkor minden ép ész elszáll, és mindenki úgy gondolja, hogy megengedheti magának a milliós esküvőt. pedig nem. ha egyszer csak egy egyszerűre futja, nem értem miért ne lehetne egyszerűt tartani. na de erre félretenni évekig... jaj.
Véleményem szerint, előbb esküvő aztán gyerek. Mi is így vagyunk. Idén lesz az esküvő,és szeretnénk babát is hamarosan.
Szerintem is kiábrándító hatalmas pocakkal fehér ruhában...
Sztem nem kell hatalmas puccparádé lagzit tartani,meg kell maradni a józan ész határain belül.
De én fontosnak tartom az esküvőt, szerintem így kerek az élet.
(mondhatjátok rám, hogy konzervatív vagyok,de én így gondolom,h ez az élet rendje.)
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!