Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Előbb gyerek és aztán házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előbb gyerek és aztán házasság - új hóbort?!

Figyelt kérdés
Mostanában ezt vettem észre és a párom volt főnöke is rátett erre egy lapáttal (akivel jó viszony maradt meg). A múltkor amikor összefutottak, azt kérdezte a volt főnöke tőle hogy "és a baba mikor jön?". Nem lett volna illendőbb inkább a házasságbeli szándékairól kérdezni a páromat,mint erről? Vagy túlságosan konzervatív vagyok a sorrendet illetően?
2012. jan. 24. 21:54
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
52%

Hát, divat vagy sem, nálunk így sikerült.

Össze akartunk házasodni régóta, de nem volt pénzünk meghívni a szűk családot sem, ezért halogattuk folyamatosan. Aztán jött a baba, megszületett, így méginkább nem volt pénzünk. Aztán a szüleim elég csúnyán össze is balhéztak, éppen válnak, nagyjából szóba se állnak egymással, így letettünk a lagziról, 2 tanú elött esküdtünk.

Igazából nekem is mindegy volt, ígyis-úgyis együtt élünk, ettől nem fogom jobban, vagy kevésbé szeretni. Neki fontos volt, hogy ez által legyünk "egy család" - ő amolyan régivágású.

2012. jan. 25. 10:37
 22/34 anonim ***** válasza:
78%
Nekünk 2009 december 18-án volt az eljegyzésünk, ki is tűztük az esküvő időpontját következő év júliusában. Mivel eldöntöttük hogy együtt szeretnénk leélni úgyis az életünket és szeretnénk gyerkőcöt, ezért az eljegyzéstől megkezdve nem védekeztünk. Aztán január 29-én kiderült hogy babát várok. Így az esküvőt előbbre hoztuk. Így volt esküvő is meg van gyerek is! De ha azt nézem, akkor a kisfiam hamarabb volt mint a házasság. Nálunk így alakult mindenféle hóbort és divat nélkül. És legkevésbé sem bántam meg!
2012. jan. 25. 11:20
 23/34 anonim ***** válasza:
87%
mindenki más,valaki így boldog valaki úgy.embertípustól függ.de szerintem gyerekhez kellene házasság is.és a csak polgári szertartás mért lenne csak a papír miatt?az is egy eskü arra hogy mindig együtt jóban rosszban stb.és ez a lényeg nem?ha kevés a pénz esküvőre attól lehet szép emlékezetes meghitt.2 tanúval is.aztán jöhet a gyerek.szerintem ez így jó.de ez csak az én véleményem.nem ezen múlik a boldogság.a tökéletesség receptje meg senkinek sincs meg :D
2012. jan. 25. 11:39
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Engem ez nem érdekel, bár én is előbb mennék férjhez, mint szülnék.

Nekem egyedül az a kiábrándító, amikor templomba 8 hónapos hassal hófehér szűzies ruhában jelenik meg valaki :S

Na ilyet sosem tennék, akkor már inkább miután megszületett, vagy két tanúval :S

2012. jan. 25. 13:33
 25/34 anonim ***** válasza:
16%
Kiábrándító nagy pocakkal fehér ruhában oltár elé állni? Hm... Kíváncsi vagyok hány ember viselhetné "jogosan" a fehér ruhát. Mert hogy a nők 90%-a már nem szűz mikor férjhez megy, az tuti.
2012. jan. 25. 16:58
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Valóban nem szűz, pedig elvileg a szüzességet szimbolizálná, de attól még látványra kiábrándító. Tipikusan az látszik, hogy sebtében gyorsan elveszem, mert mindjárt megszül.
2012. jan. 25. 18:13
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
A fehér ruha már csak hagyomány, mert kb senki nem szűzen megy férjhez, de azért templomban, a nagy fehér ruha tényleg ciki... Sőt, sok pap nem is vállalja a templomi esküvőt, ha látványosan várandós a menyasszony!
2012. jan. 25. 18:55
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

nemtudom, de én sose értettem ezt a "még nincs pénz az esküvőre, majd gyűjtünk" indokot.

sokan teljesen reálisan kezelik a pénzüket, addig nyújtózkodnak amíg a takaró ér, de ha az esküvő kerül szóba, akkor minden ép ész elszáll, és mindenki úgy gondolja, hogy megengedheti magának a milliós esküvőt. pedig nem. ha egyszer csak egy egyszerűre futja, nem értem miért ne lehetne egyszerűt tartani. na de erre félretenni évekig... jaj.

2012. jan. 26. 09:02
 29/34 A kérdező kommentje:
miamanó,nálad a pont! :)
2012. jan. 26. 10:39
 30/34 anonim ***** válasza:
90%

Véleményem szerint, előbb esküvő aztán gyerek. Mi is így vagyunk. Idén lesz az esküvő,és szeretnénk babát is hamarosan.

Szerintem is kiábrándító hatalmas pocakkal fehér ruhában...

Sztem nem kell hatalmas puccparádé lagzit tartani,meg kell maradni a józan ész határain belül.

De én fontosnak tartom az esküvőt, szerintem így kerek az élet.

(mondhatjátok rám, hogy konzervatív vagyok,de én így gondolom,h ez az élet rendje.)

25/L

2012. jan. 26. 13:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!