Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Férfi részére melyik gyűrűt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi részére melyik gyűrűt vennétek meg? ( link)

Figyelt kérdés

Házasok vagyunk de az aranyat sajnálna hordani, félti,igy gondoltam meglepem egy ezüsttel.

[link]

[link]

[link]

2012. jan. 19. 13:29
1 2
 1/16 Problem? ***** válasza:
Szerintem az utolsó,eléggé férfias ékszer.
2012. jan. 19. 13:32
 2/16 A kérdező kommentje:
És az első??( és amint látom elszúrtam mert kétszer linkeltem ugyanazt )
2012. jan. 19. 13:34
 3/16 A kérdező kommentje:

[link]

És erről mi a vélemény??

2012. jan. 19. 13:39
 4/16 anonim ***** válasza:
Nekem a harmadik a legszebb férfinak (a három csikos), az elsö kimondottan nöi gyürü szerintem, de amit külön belinkeltél, az sem kimondottan férfi gyürü, inkább nöi.
2012. jan. 19. 13:44
 5/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát amit az elején véletlenül 2x linkeltél be, az nekem bevallom, hogy nem tetszik.

A másik kettő jó szerintem, különösen az tetszett, aminek van csíkozása. Azonban azt pl. én nem tudnám elképzelni a páromon. Szóval a kettő közül szerintem azt válaszd, amit Szerinted szívesebben viselne. :)

2012. jan. 19. 13:47
 6/16 A kérdező kommentje:
Nektek van jobb ötletetek??? Már sok helyen kerestem de minden képp olyat akarok amin azért látszik hogy jeggyűrű.Meg hát drága se legyen.Elég nehéz a választás.Nekem az utoljára linkelt tetszik mert tényleg karika gyűrű.
2012. jan. 19. 13:51
 7/16 A kérdező kommentje:
És ha jobbat tudtok linkeljetek légyszi!!! köszi mindnekinek :))
2012. jan. 19. 13:51
 8/16 anonim ***** válasza:

Szerintem az első a leginkább jegygyűrűs, szép nagyon. Én a harmadikat viszont jobban el tudnám képzelni férfin, de tény, hogy abból szerintem nem jön le, hogy jegygyűrű. Amit utoljára kommentben linkeltél, az viszont nagyon nem!

Itt is körülnézhetsz, itt mondjuk férfi-női egyben van, de nagyon szépek vannak. Én már rendeltem is tőlük, megbízhatóak és a méretezés is jó!

[link]

2012. jan. 19. 13:58
 9/16 A kérdező kommentje:
És amit linkeltél ott van olyan amit szépnek látsz??
2012. jan. 19. 14:06
 10/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom eldönteni, hogy azért kérdezed, mert egyik sem tetszik, vagy azért, mert meg sem nézted...

Tessék, itt van néhány, ami nekem tetszik.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Mondjuk ezek nemesacélok, de talán az még jobb is, mint az ezüst. Ha tetszik valamelyik, regisztrálj be, és automatikusan kapsz kedvezményt (2-300 Ft).

2012. jan. 19. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!