Mit vennétek fel ehhez a ruhához? (link)
Figyelt kérdés
Alá gondoltam!Nadrágot, harisnyát, legginget?És lábbelit?Oké, hogy most csizma, de tavasszal?
Linet is írhattok!
2010. jan. 26. 21:36
2/8 anonim válasza:
Ó ez a ruha nagyon tetszik =D
Én télen egy fekete vastagabb harisnyát vennék hozzá és magassarkú csizmát, tavasszal meg egy vékonyabb leggings és egy sima magassarkú. Ha esetleg melegebb idő lesz, akkor leggings el, és elő a magassarkú szandállal =)
3/8 anonim válasza:
nekem nem tetszik ez a ruha szóval leginkább semmit mert nem venném fel. bocsi!
amúgy ha hordasz balettcipőt nyáron azt is vehetsz hozzá.
4/8 anonim válasza:
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!Imádom a magassarkúkat, és itt néhány képbe bele is zúgtam!Igaz most kismama vagyok, és gondolkodom ezen a rucin!Ha brutálisan fog állni pocakkal, akkor majd felveszem szülés után, egy tűsarkúval!Utolsónak külön köszi a linkekért!
2010. jan. 26. 22:29
6/8 anonim válasza:
Volt ugyanez a rucim, turiban vettem, iszonyat szar, szúrós, bénán áll. Kuka lett a sorsa. Nem venném meg.
7/8 A kérdező kommentje:
Tényleg??Basszus, már nem is tetszik!
2010. jan. 27. 17:35
8/8 anonim válasza:
Ez téli ruha, kötött, látszik, h rossz az anyaga, beleizzadsz melegebb időkben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!