Milyen 100 literes akváriumot vennétek? Milyen szűrővel stb. Link is jöhet.
Nekem ilyen van és ezt tudom ajánlani, mert nagyon jó
Ha belső szűrőt akarsz akkor meg Eheim volt nekem régen, végülis jó volt az is, csak a külső szerintem egy kicsit jobb.
Akváriumból meg ez 96 literes:
vagy ha nagyobb kell, akkor ez 112 literes:
De kell hozzá valami lámpa is nyilván, amit a legolcsóbban úgy hozhatsz ki, hogyha ezekből a 80centisekből veszel mondjuk 4db-ot és rárakod a tetejére ez össz: 5400 Ft csak valamivel majd le kell takarni, mert a szemedbe világít:
Egy ilyen neon az 2cm vastag és nem kell hozzá armatura se foglalat se semmi, csak bedugod és világít. És az se baj ha beesik a vízbe, mert bírja. Ebből 5db = 75 Watt az nagyjából már jó, és ha 5db-ot egymás mellé raksz közvetlenül, az pontosan 10cm helyet foglal szélességben.
Nem nagyon melegszik, így jól használható.
Nekem ettől a neontól nem algásodik az akvárium. Nincs valami hatalmas fénye, de ha sok van egymás mellett, akkor úgy már jó szerintem.
-------------
Ha meg sok a pénzed, akkor vegyél armatúrát, és 4db 60centis 18 wattos neont, ebből két rózsaszínt és két fehéret. Fényben ugyanott vagy, árban ez húzósabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!