Van valakinek ilyen? Meg van vele elégedve? Ti vennétek ilyet? Link.
A kislányunk 9 hónapos és most már szeretnénk etetőszéket venni, de nincs túl sok pénzünk és helyhiányunk is van.
Szerintetek ez jó választás lenne?
Szerintem nem hülyeség, bárhová magaddal tudod vinni.
Vendégség, étterem...
Sokan dícsérik, épp az bárhol hasznlhatósága miatt.
Arra számolj, hogy ő még előrehajol, össze -vissza forog, és leesz mindent. De ha ezt vállalod, jó választás.
A tálcás ennyivel előnyösebb, de ez is kivédhető, szokás kérdése..
a tálcát hiányolom én is, illetve majd le fogja enni azt az anyagot, letörölni meg nem lehet csak kimosni
de ettől eltekintve szerintem klassz, én azt hiszem megvenném
mi sem adtunk 10 ezreket az etetőszékért, mi ikeásat vettünk 3 ezerért, de az már sajnos nem kapható, nem tudom miért, pedig nagyon praktikus
szerintem tök jó:)
nekünk tálcás van, még nem használtuk egyszer sem, 10 hós
A tálca nagyon kellene.Hamarosan egyedül kezd majd kanalazgatni a babád.Hogyan éri fel az asztalt rendesen, hogy önállóan egyen-igyon?És az tuti, hogy ahányszor eszik, annyiszor ki kell majd mosni.Ez csak az én véleményem.
Én mindent használtan vettem, mert nem szerettem volna sokat költeni.Nem bántam meg.Lehet nagyon jó használtakat is kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!