Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért ítélik el sokan azt aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik el sokan azt aki korán akar házasodni?

Figyelt kérdés

Sokan hurrognak itt, ha valaki huszonévei elején eljegyzést tart, ne adj Ég esküvőt. Ezek a kérdezők rendszeresen le vannak hurrogva és olyan "dögöljön meg a szomszéd tehene is" válaszokat adnak, hogy nem is jó róla beszélni.

A korai házasságot egyenlővé teszik a válással, pedig válni 30 felett házasulandók is válnak legalább annyian, ha nem többen...

Persze ha valaki huszonévei elején még nem tudja mit akar, bulizik, hetente más pasassal van akkor az a baj, mekkora egy szégyen...

Akkor hogy is van ez?

Én 21 éves vagyok, 4,5 éve vagyunk együtt a párommal, aki 22 éves. Persze mi is folyton megkapjuk, hogy "miért nem élünk". De nem értem kinek mi az élet? Én élek a párom mellett köszönöm és nagyobbra becsülöm magam, mint azok, akik hetente mással vannak és nincs semmi jövő képük. És igen szeretnénk eljegyzést, talán idén...persze háborog a tenger, az irigyek előbújnak, mint szokás...

Persze nem mindenki...

Csak nem értem kinek mi köze van...

2012. jan. 5. 12:53
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
29%

De, el tudom hinni. Egy percig sem vitattam, hogy boldog vagy. A kérdésed sem erre irányult. Te viszont azt hidd el, hogy ez a boldogság ugyan valós, de a "tudatlanságból", és az információ hiányából fakad.

Azt pedig honnan tudod olyan biztosan, hogy nem csalták meg egymást? Az ilyesmit okos ember nem kürtöli világgá. A megcsalásnak pedig nincs köze az érzelmekhez (tipikusan).

2012. jan. 5. 15:38
 32/46 A kérdező kommentje:

Na persze, mert ha lettem volna már négy öt más férfivel (akikkel egyáltalán nem biztos, hogy jobban ment volna a szex) tudatosan lehetnék boldog.:D oké:D majd kiadom a könyvemben a nagy eszmefuttatásokat.

Ha ismernéd a párom szüleit, nem kérdeznéd miért vagyok biztos abban, hogy nem csalták meg egymást. Valahogy nekik is mindennél fontosabb a kapcsolatuk és én képes vagyok ezt felfogni.

Én sok hülyeségre nem reagáltam, de azt, hogy a megcsalásnak nincs köze az érzelmekhez, már nem veszi be a begyem:)

Mindegy, legyen szép napod.

2012. jan. 5. 15:44
 33/46 anonim ***** válasza:
76%

Az elég biztató, ha a párod szülei ilyenek, akkor ő is így van szocializálva. Ennek az "emesés" fickónak meg szerintem csak fáj, hogy van egy nő, aki nem rá izgul... :D

De most komolyan, mi vagy ki ellen folytatod csak magadban háborúdat???

2012. jan. 5. 15:47
 34/46 anonim ***** válasza:
31%

De látod, te csak szexualitásban tudsz gondolkodni, miközben én nem ezt mondtam. Simán lehetett volna már akár 2-3 komoly kapcsolatod is, és lenne összehasonlítási alapod az emberek viselkedését illetően. Így nincs, elfogadod jónak a jelenlegi párodat, de hogy mihez képest jó, vagy rossz, azt nem tudod, nem is tudhatod megítélni. Mások kapcsolatába nyilván nem láthatsz bele.

"de azt, hogy a megcsalásnak nincs köze az érzelmekhez, már nem veszi be a begyem" - elutazol Párizsba a barátnőiddel, vagy egy konferenciára. Elmentek bulizni, és véletlenül többet iszol a kelleténél, és tudjuk, hogy ilyenkor az ember lazább. Rád nyomul egy srác, még tetszik is, és mivel a pia miatt nem működik a szokásos kontroll, ezért lefekszel vele. Ez megcsalás. Volt érzelmi vetülete? Nem. Lehetséges ez a szitu? Simán. Ha azt mondod: nem, akkor én meg azt mondom, hogy hazug vagy. :)

2012. jan. 5. 15:50
 35/46 anonim ***** válasza:
47%
Palm: kulturáltan vitatkozunk egy témáról, amelyet mindketten másként látunk. Ez neked miért fáj?
2012. jan. 5. 15:51
 36/46 anonim ***** válasza:
73%
Nekem nem fáj, Te támadsz mindent és mindenkit, olyan lendülettel, mintha minimum a torkodon állnánk. :)
2012. jan. 5. 15:52
 37/46 anonim ***** válasza:
47%
Írjatok olyat, ami nem közhely, elcsépelt, szentimentális, vagy baromság. Egyébként semmi rosszindulat nincs bennem, és én aztán tényleg tudok örülni mások boldogságának, abban biztos lehetsz. :) Most sem erről vitatkozunk (boldogság).
2012. jan. 5. 15:56
 38/46 anonim ***** válasza:
51%
Igen, ismét igazad van, a kulturált vita ismérvei, hogy a másik fél véleményét kizárólag közhelynek, elcsépeltnek, szentimentálisnak vagy baromságnak tartjuk. Brávó, kedves 24 éves fiatalember, te bizonyára az érettség és élettapasztalat csúcsán helyezkedsz el, míg mi többiek a nagybetűs életnek puszta nyomát sem látjuk... :D
2012. jan. 5. 16:08
 39/46 anonim ***** válasza:
47%

Ha azt írsz, akkor mi másnak tartsam? Pápai bullának? :)

Egyébként szerintem tételesen cáfoltam mindet, észérvekkel, példákkal. :)

2012. jan. 5. 16:41
 40/46 anonim ***** válasza:
Akkor én pedig ítéljem el azokat, akik sak 30 felett "last minute keltek el"? Nem ezen múlik, mindenkinek máskor jön el az ideje, csak ugye az idősebb korosztály magabiztosabban alkot véleményt, mondván ők a "tapasztaltabb" réteg.
2012. jan. 5. 17:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!