Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A párom egyre többet mondja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom egyre többet mondja, hogy feleségül vesz. Komolyan vegyem?

Figyelt kérdés

Néha tervezget, "Majd, ha elveszlek feleségül...", másik állást szeretne, mert "Komolyan tervezek veled", két-három év múlva apa szeretne lenni, és nagy családot szeretne.

Szilveszter éjjel azt mondta "Idén elveszlek feleségül."... Sokáig azt hittem csak vicc, és nem is gondolja komolyan, de vasárnap délután már az Édesanyám előtt is ugyanezt mondta, illetve a házasságról beszélgettek. Időnként viccelődtünk ilyesmivel, főleg a kapcsolat elején, de tényleg csak vicc volt... Le is álltam a témáról, hátha megijed szegény, mert elriasztani nem akartam. Erre most én hallgatom ezt napi szinten, és már egyáltalán nem viccre álló pofival mondja. Fél éve vagyunk együtt, nagyon harmonikus a kapcsolatunk, a konfliktusokat is remekül kezeljük, de vehetem már komolyan?

23L, 27F

2012. jan. 3. 22:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem addig ne kérjen meg, míg nem élteket valamennyit együtt. Az az igazi útválasztó, utána tervezhet komolyan.
2012. jan. 4. 18:16
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem. ha komolyan gondolná, nem mondaná egy szóval sem, hanem egyszer csak megkérné a kezed. Én legalábbis így csináltam.
2012. jan. 15. 02:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!