Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan, erről mi a véleményetek?
Van 2 pár mind a négyen kb egyidősek. Mindkét pár ugyanúgy 2 éve van együtt.
Az egyik párban most történt az eljegyzés.
A másik párban nincs semmi.
Én természetesen a "másik" pár tagja vagyok.
jogosan érzem úgy, hogy engem nem szeret annyira párom, mint azt akinek megkérték a kezét?
Direkt nem fogom páromnak említeni, hogy ez engem elképesztően zavar, ráadásul a másik pár tagjai a fiatalabbak. És nem, nem az zavar, hogy ők már igen, hanem mi miért nem?
Direkt nem említem, soha nem akarnám, hogy azért kérjenek meg, mert "hisztizek" miért nem akar?
Anyagilag beleférne, egy eljegyzés anyagiakban nem akkora durranás.
Én ettől igen is kevesebbnek érzem magam.
( mindannyian 20 év körüliek vagyunk)
Van, aki éveket vár eljegyzésre - mint te - és van, akit fél év után megkérnek - mint én -, ami kettőnk között a különbség az nem csak a kór (amúgy 4 év), hanem az, hogy ehhez felnőtten kell gondolkozni és felkel nőni ehhez. Nem csak neked, hanem a párodnak is. És, ha a párod ehhez nem nőtt még fel, akkor csodára egyenlőre még ne várj!
Valószínűleg szeretné még élni az életét 'szabadon', attól függetlenül, hogy együtt vagytok × éve.
Ugyan! :)
Ne a kapcsolatotok sebességére, hanem a minőségére figyelj, és koncentrálj!
Persze, hogy házasságpárti, szoktunk erről beszélgetni. Nagyjából azt is megbeszéltük, hogy kb mikor lesz lehetőségünk összeházasodni.
De én mégis őrülnék ha lenne rajtunk ez a jelzés.
És tudja, hogy őrülnék ha eljegyezne, de szerintem nem gondolja, hogy ez jár a fejemben.
"jogosan érzem úgy, hogy engem nem szeret annyira párom, mint azt akinek megkérték a kezét?"
Biztos 20 év körüli vagy? Mert ez borzasztó ostoba gondolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!