Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már eljegyzés volt?
Párom Karácsonykor a szüleivele eljott és az anyukája megkérdezte hogy fel elehet huzni a gyűrűt.és akkor kaptam egy gyönyörű szép karikagyűrűt két aprocska kövel benne,és anyám utána azt mondta hogy ez csak kisérő gyűrű,ez még nem ejegyzés volt,viszont egy fiatalabb ismerősöm meg azt mondta már nemszokás 2 gyűrűt adni,hanem csak egyet a lány ujjára,most már az az eljegyzés,és én mostmár nemtudom,hogy akkor tényleg el ejegyzett,mert párom meg szülei is azt mondtak hogy eljegyzési.
Légyszi irjatok meg ,hogy akkor tényleg mi van.KÖSZÖNÖM ELŐRE IS
na akkor eljegyzett vagy nem?
gondolom csak beszéltetek már róla
Megkérdezte egyszer, hogy hozzámész-e, de nem volt gyűrűje és nem is azért mert együtt akarta veled kiválasztani.. Utána az édesanyja kért meg téged a szüleitől ő meg állt mint ... a vásárba? Huu, nem irigyellek a párod és a határozott anyós jelölt miatt, de a te édesanyád is igencsak erős akaratú, ebből én nem látok szép jövőt ne haragudj.
Szerintem eljegyzést volt, de hogy melyik arról fogalmam sincs (a kérdés gyűrű nélkül vagy az szülők egymás közti csevegése). Maradjunk abban, hogy eléggé elszúrta a párod az egészet, és ha a mama beszélt helyette, akkor nem csak rosszul tervezett egy ilyen (nőknek) fontos dolgod, de még "mama kisfia"is. Ha meg nem tudtad vele azóta sem megbeszélni ezt normálisan akkor meg tényleg komoly gondok vannak vele!!!
Minden esetre kívánom, hogy a közös jövőtök szebb és sokkal egyértelműbb legyen mint ez a lánykérés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!