Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogy játsszam el a meglepődést?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy játsszam el a meglepődést?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A Párommal most leszünk idén január elsején két évesek.Soha nem fordult volna meg a fejembe,hogy eljegyez...De ma pont kikotyogta nekem a barátnőm,hogy "Képzeld **** már megvette a gyűrűt,és megszervezett mindent,neked..". Na hát abba a pillanatba nem tudtam,hogy sírjak vagy nevessek.Én örülök,hogy erre készül a kis szerelmem,mer mindennél jobban szeretem,csak jó lett volna nem megtudni.Nem vagyok sajnos valami tökéletes színész... Szóval szerintetek,hogy játsszam el azt mintha nem tudtam volna róla? Vagy ti mit tennétek a helyembe? Picit dühös vagyok!! Előre is köszönöm a válaszaitokat!
2011. dec. 30. 17:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Hitesd el magaddal, hogy úgysem jegyez el.
2011. dec. 30. 17:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
gondolj arra hogy nem neked vette mert lehet hogy tényleg nem neked. vagy hogy egy haverja gyűrűje. velem is ilyesmi volt aztán nagyon pofára estem mert kiderült hogy az az ajándék az apjáé és az apja adja a barátnőjének ..
2011. dec. 30. 17:29
 3/12 anonim ***** válasza:
61%
Próbálj minnél jobban ugy csinálni mitha semmit sem tudnál az egészről.Lepődj meg!!Örülj neki!!
2011. dec. 30. 17:30
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszoló jól mondja, hitesd el magaddal, hogy úgysem vesz el.

A barátnőd nem mondott semmi bocsit, vagy valami?

A másik választási lehetőség: elmondod, hogy kikotyogta valaki és neked nem az számít hogy meglepetés legyen, hanem hogy valóban szerelemből adja.

A döntés csak rajtad áll.:)

2011. dec. 30. 17:31
 5/12 A kérdező kommentje:
Ez már 100% -ig biztos... Na majd kiderül ,köszönöm a válaszaitokat
2011. dec. 30. 17:31
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem bőgni fogsz úgyis szóval nem lesz gond :D
2011. dec. 30. 17:37
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Mond majd, hogy Ó, Jé, nem is hiszem el...
2011. dec. 30. 17:37
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Az azért biztos, hogy nem volt szép a barátnődtől, hogy kikotyogta... (Mondjuk azt sem értem, hogy ő miért tudja, de nem ez a lényeg...)

De az is biztos, hogy így is úgyis meg leszel hatva, színészkedés nélkül is. :)

2011. dec. 30. 17:44
 9/12 anonim ***** válasza:
65%
Miért van az, hogy a nők nem tudják tartani a szájukat? ÁÁÁ...
2011. dec. 30. 17:55
 10/12 anonim válasza:

Arra gondolj, hogy még meggondolhatja magát, és amikor megtörténik biztosan örülni fogsz neki!

Előre nem gartulálok, de örülök...

2011. dec. 31. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!