Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ez már eljegyzés volt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már eljegyzés volt?

Figyelt kérdés

Párom Karácsonykor a szüleivele eljott és az anyukája megkérdezte hogy fel elehet huzni a gyűrűt.és akkor kaptam egy gyönyörű szép karikagyűrűt két aprocska kövel benne,és anyám utána azt mondta hogy ez csak kisérő gyűrű,ez még nem ejegyzés volt,viszont egy fiatalabb ismerősöm meg azt mondta már nemszokás 2 gyűrűt adni,hanem csak egyet a lány ujjára,most már az az eljegyzés,és én mostmár nemtudom,hogy akkor tényleg el ejegyzett,mert párom meg szülei is azt mondtak hogy eljegyzési.

Légyszi irjatok meg ,hogy akkor tényleg mi van.KÖSZÖNÖM ELŐRE IS

2012. jan. 3. 12:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
És anyád mondja meg, hogy el vagy-e jegyezve, vagy ti döntötök így? Úristen, hány évesek vagytok?!
2012. jan. 3. 12:53
 12/24 anonim ***** válasza:

ha a szüleidtől kért el, akkor miért az anyja beszélt, ez az ő dolga lett volna, és akárhogy is van illet volna ott is megkérdezni, hogy hozzá mész-e feleségül.

Hány évesek vagytok 15?

2012. jan. 3. 12:54
 13/24 anonim ***** válasza:

Na most ha anyukád az esküvő után azt mondja, hogy nem vagytok házasok, akkor elhiszed neki?

Egyébként lehet egy gyűrűvel is eljegyzést tartani (mi is így csináltuk, így volt meglepetés), majd a karikagyűrűt együtt kiválasztja a pár. Ha megkérdezett téged, hogy hozzámész-e, adott egy eljegyzési gyűrűt (ezek szerint azt kaptál), kikért a szüleidtől (nah jó anyukája tette meg, te meg lett téve), másoknak azt mondja, hogy megtörtént az eljegyzés, akkor még mi kellene, hogy eljegyezve érezd magad?

2012. jan. 3. 13:14
 14/24 anonim ***** válasza:
29%
Jézus. Megkérte a kezed, nem volt gyűrűje, majd karácsonykor megkérte a szülőktől is a kezed gyűrűvel együtt. Ergo ELJEGYZETT. Ezt egyébként is a bal gyűrűsujjra húzzák, mert abban található az egyetlen olyan ér ami közvetlen a szívhez vezet.
2012. jan. 3. 13:19
 15/24 anonim ***** válasza:
69%

biológia: ülj le egyes.

gondolom fb-n olvastad ezt az eres marhaságot..

2012. jan. 3. 13:29
 16/24 anonim ***** válasza:

Tényleg hány évesek vagytok?

A párodtól nem kérdezted meg h eljegyzés volt-e?

Nem értem, a mámától várjátok a megoldást??????:-S

2012. jan. 3. 14:21
 17/24 anonim válasza:

13:29 :)

A 13:19-es válaszoló jól mondta, amit mondott. :) Illetve én is így tudom. Még a biosz tanárom is így fogalmazott, ha jól emlékszem.

Na mindegy.

2012. jan. 3. 21:58
 18/24 anonim ***** válasza:

Csak, hogy tisztában legyél 1-2 dologgal!

Mivel adott esetben Neked van csak gyűrűd ez azt jelenti, hogy az a kísérő gyűrű, vagyis azzal kérte meg a párod a kezed! Amit a bal gyűrűs ujjadra húzott fel!

A karika gyűrűt legtöbb esetben csak az esküvőn húzzák fel a párok, de van amikor ezt hamarabb megveszik és azzal történik az eljegyzés.

De amúgy hány éves is vagy? Elég gyerekesnek tűnsz, hogy semmit nem tudsz!!!!! Ha az a nap számított a pasid szemszögéből hivatalos eljegyzésnek akkor gratulálok, te aztán lemaradtál a saját eljegyzésedről, elég nagy balfék vagy....

2012. jan. 4. 15:40
 19/24 anonim ***** válasza:
56%
(Szerintem ez egy kislány kitalációja...)
2012. jan. 4. 15:43
 20/24 anonim ***** válasza:
Régen az volt a szokás, hogy vagy a szülő vagy valami rokon kérte meg a lány kezét!és kaptál gyűrűt szóval menyasszony vagy!!miútán megkaptad a gyűrűt, nem gratulált senki???a párodnak van gyűrűje???
2012. jan. 4. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!