Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ez már eljegyzés volt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már eljegyzés volt?

Figyelt kérdés

Párom Karácsonykor a szüleivele eljott és az anyukája megkérdezte hogy fel elehet huzni a gyűrűt.és akkor kaptam egy gyönyörű szép karikagyűrűt két aprocska kövel benne,és anyám utána azt mondta hogy ez csak kisérő gyűrű,ez még nem ejegyzés volt,viszont egy fiatalabb ismerősöm meg azt mondta már nemszokás 2 gyűrűt adni,hanem csak egyet a lány ujjára,most már az az eljegyzés,és én mostmár nemtudom,hogy akkor tényleg el ejegyzett,mert párom meg szülei is azt mondtak hogy eljegyzési.

Légyszi irjatok meg ,hogy akkor tényleg mi van.KÖSZÖNÖM ELŐRE IS

2012. jan. 3. 12:34
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
a párod mondott is valamit vagy csak odaadta a gyűrűt az anyja unszolására? Megkérte a kezed vagy sem? Ha nem mondott semmit, akkor vagy nagyon mamlasz vagy csak egy sima gyűrű volt. Talán ezt vele kéne tisztázni, mi innen nem tudhatjuk a szándékát, főleg, hogy előtted sem világos még.
2012. jan. 3. 12:37
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Megkérte a kezed? Ha igen akkor eljegyzés ha csak úgy oda adta a gyűrűt akkor én nem annak venném.
2012. jan. 3. 12:38
 3/24 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom, de a helyedben erősen imádkoznék, hogy a nászéjszakán ne legyen ott az anyós...
2012. jan. 3. 12:40
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha megkérdezte, hogy hozzá mész-e feleségül, és te igent mondtál, akkor eljegyzés volt. Ha viszont nem kérdezett semmit, csak adott egy gyűrűt, az anyja meg mondta, hogy ez egy eljegyzés, hát akkor meg gondold át, hogy a fiú akar téged elvenni vagy az édesanyja akarja, hogy összeházasodjatok.

Egyébként meg van a köves gyűrű, amit eljegyzési gyűrűnek (valaki kísérő gyűrűnek) hívnak, és például így nézhet ki:

[link] (például az első kép)

Ilyen csak a menyasszonynak van.

És van a karikagyűrű (jegygyűrű), amit általában mind a ketten hordanak, és az például így nézhet ki:

[link]

Egyébként meg kérdezd meg a barátodat (vőlegényedet), hogy akkor eljegyzett-e vagy sem, ez a legtisztább.

2012. jan. 3. 12:42
 5/24 Antimod ***** válasza:
100%
Olyan eljegyzésről még hallottam, ami után nem lehetett eldönteni, hogy az volt-e vagy sem...
2012. jan. 3. 12:42
 6/24 anonim ***** válasza:
50%
Elég fura!
2012. jan. 3. 12:43
 7/24 A kérdező kommentje:
Párom kérdzte még előtte hogy hozzámegyek-e ,én akkor igent mondtam,karacsonykor meg inkabb csak szulotol valo megkerdes volt,
2012. jan. 3. 12:44
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Két ... egy pár. :)

Hát ha megkérte a kezed, igent mondtál, aztán a szülőktől is megkérte és hozott egy gyűrűt, akkor szerinted mégis mi a pékfarka történt???? Na? Na??

2012. jan. 3. 12:46
 9/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Én tavaly karácsony előtt kaptam meg a karácsonyi ajándékom. Egy pár karikagyűrű volt, gyönyörű, nekem is, neki is. Bár nem kérte meg a kezem, de mindenki úgy vette, hogy ez eljegyzés volt. Ő is mutogatta mindenkinek, én is büszke voltam. Aztán miután rá pár hónapra szakítottunk, elmentem fodrászhoz, és ott mondta a fodrászlány (aki közös ismerősünk volt), hogy neki azt mondta a párom, hogy ez nem eljegyzés. Csak valami... Karikagyűrűnk volt... ő is hordta, én is... nem tudom mit gondolt...

Nálatok sem hiszem, hogy eljegyzés volt...

2012. jan. 3. 12:47
 10/24 A kérdező kommentje:
de itt csak en kaptam gyűrűt,és már ket unnep kozt ismerosoknek aztmondta hogy eljegyeztuk egmyast,ccsak azert nem tudtam mert anyam is mast mondott meg csak nekem van gyurum,igaz azt a ball gyurus ujjra huzta
2012. jan. 3. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!