Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
A párommal 1.5 éve vagyunk együtt és 8 hónapja összeköltöztünk !nem mindha valami baj lenne csak jön az állandó kérdéssel, hogy mikor jegyzem már el ! én nem tudom, hogy mikor! Állandóan úgy csinál ki ha ö nem és nagyon feljebb vallonak érzi magát ! Ti mit csinálnátok a helyembe mert ez nagyon idegesít és ezt tart végül is vissza nemtudom letudnám-e élni az életet így .2011. dec. 28. 22:31
2/8 anonim válasza:
Ha már most azt írod, hogy "nemtudom letudnám-e élni az életet így" akkor szerintem még bizonytalan vagy. Így pedig kár lenne eljegyezni. Rosszabb lesz a szakítás, ha az lesz a vége. Ha már annyira biztos vagy az érzéseidben, hogy ez a hibája sem tart vissza, na akkor nosza. Mondjuk én nem tudnám ezt elviselni. De ez a saját véleményem.
23/L (lassan 2 éve élek a Párommal)
4/8 anonim válasza:
mondd meg neki, amit most ide leírtál... hogy minél jobban erőszakoskodik, annál jobban taszít el magától. Ne akarja megmondani, hogy mikor és hogyan szeresd, majd te eldöntöd, hogy mit szeretnél.
5/8 anonim válasza:
mi 3.5 éve vagyunk együtt, nem mondom h nme örülnék egy gyűrűnek de nem is erőszakoskodom, mondd el h neked kell még egy kis idő, meg ne akaratoskodjon veled, mert ha meg egyszercsak mégis megteszed és megkéred akkor majd nem tudja eldönteni h azért mert te is azt szeretnéd vagy mert ő erőszakoskodta ki, és így neki is nagyon rossz lesz. várja a meglepetést
6/8 A kérdező kommentje:
ez igaz erőszakoskodás nem vezet semmi jóra !senki sem tökéletes mindennek eljön az ideje !énszerintem nemszabad semmit siettetni mert abból jó még nem sült ki !Szeretem de ez nekem nagy lépés lenne nem szeretnék meglepetéseket
2011. dec. 29. 14:37
7/8 anonim válasza:
Ülj le és ezt vele beszéld meg. Mond el neki amit gondolsz és azt is hogy ha te elérkezettnek látod majd az időt akkor megleped egy gyűrűvel, minden erőltetés nélkül.
8/8 lotafrida válasza:
Ha nem tudnád leélni az életed, minek vagy vele? Megszokásból? Válaszolj csak erre, légyszíves!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!