Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyeztük egymást a barátomm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyeztük egymást a barátommal, de ő közölte, hogy sajnálja, de papnak áll. Nem értem?

Figyelt kérdés
Hihetetlen, hogy egészen idáig titkolta. Nem térek magamhoz. Pocsékul érzem magam és el kell hogy engedjem. Vagy megpróbáljam meggyőzni, hogy engem válasszon?
2009. máj. 19. 13:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem hagyd, hadd döntsön ő! Ha rábeszéled, nem sül ki jó a dologból, önkéntesen kell, h döntsön!

Amúgy nem értem, mit nem értenek a válaszolók! A papi pályára készülőknél egyáltalán nem gond, ha megelőzően volt párkapcsolatuk! Sőt! Úgy tud csak igazán felelősen dönteni, ha kipróbálja előtte a másik lehetőséget is (nem a szexre gondolok feltétlenül) és tudja, h miről kell lemondania ezentúl.

2009. máj. 19. 15:34
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

és görög v római katolikus?

nem mind1.

2009. máj. 19. 18:58
 13/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hát lemondok róla, ha nehezemre is esik.
2009. máj. 19. 20:36
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
HA görög katolikus akk nem feltétlen kell egyedül maradnia. Én úgy tudom h csak a rómaiaknál van cölibátus...
2009. máj. 19. 21:04
 15/23 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy kamu sztori. Ilyen nincs. Ha valaki papnak áll, annak komoly teológiai tanulmányokkal kell rendelkezni. Na ne mond már, hogy még azt sem vetted észre, hogy ezeket a tanulmányokat valahol elsajátította. Ezek kívül egy papnak (illetve egy jövendőbeli papnak) a családjában a vallásnak tradicionális jelleggel kell jelen lenni.
2009. máj. 19. 22:03
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is erre ra kell keszulni, nem ugy mukodik h akkor most papp leszek. Az is lehet h csak egy kifogas a reszerol h szakitson. A parom erosen katolikus vallasu, es megy majdnem minden hetvegen templomba. Fiatalabb koraban teologiai tanulmanyokat folytatott. O pont a colibatus miatt nem lett papp, mert szeretett volna feleseget es gyerekeket. O katolikus iskolaban tanit matekot. latszik rajta h erosen vallasos masok az elmeletei. nekem csak az furcsa h te nem vettel eszre semmit mind ekozben.

szerintem barmennyire is faj hadd elmenni.

2009. máj. 20. 01:53
 17/23 anonim ***** válasza:
91%
Lehet, hogy így akart szakítani, vagy meleg...
2009. máj. 20. 03:34
 18/23 anonim ***** válasza:

A 22:03-asnak: igenis van ilyen. Én is így jártam. Egyházi suliba járt a vőlegényem, fontolgatta a dolgot, aztán találkoztunk, megvoltunk, de végig ott motoszkált benne, hogy inkább pap lesz. És elhagyott.

Azóta rendbe jött az én életem, remélem, ő is boldog a hivatásában. El kell engedni, mert egy nem szívvel-lélekkel vállalt kapcsolat nem ér sokat, és hamar megkeseredik.

2009. máj. 20. 09:14
 19/23 anonim ***** válasza:
Ez nagggyon nagy szívás.
2009. máj. 20. 11:20
 20/23 anonim ***** válasza:

(szerintem is kamu kérdés)

Ha görög, akkor házasodhat mielőtt papnak áll. Így ez most még megoldható

2009. máj. 20. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!