Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Jajj, olyan boldog vagyok!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jajj, olyan boldog vagyok!?

Figyelt kérdés

Sajnálom, ez nem kérdés, de úgy érzem, hogy mindenkinek el kell mesélnem.

Ma a párom elvitt vacsorázni egy étterembe, és megkérte a kezem! :D

3 éve vagyunk együtt, és most annyira boldog vagyok, hogy az elmondhatatlan.

2011. dec. 17. 23:56
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Gratulálok!

Ez még csak leánykérés, nem házasodtak össze.

2011. dec. 20. 01:12
 22/27 anonim ***** válasza:
igen, ez csak egy lánykérés, ilyen esetben bizony el kell kezdeni szervezni az esküvőt. az h adott neki egy gyűrűt, de esküvőt csak 10 év múlva akarnak, az nem lánykérés.
2011. dec. 20. 13:52
 23/27 anonim ***** válasza:

jajj manapság ez a természetes, hogy mindenki mindenkivel stb ...boááá ettől a felfogástól hánynom kell! nem gondoljátok, hogy lehetnek érettebbek jóval a koruknál? Hm? Én 21 vagyok a párom 24 5 éve vagyunk együtt, úgy hogy jobban szeretjük egymást, mint az elején...tudni kell a jó párkapcsolat alap törvényeit...életben kell tudni tartani dolgokat, ami nem egyszerű, de egy igazi párkapcsolat erről szól! A kiélés pedig nem feltétlen csak d*gással lehet megvalósítani okosak :D Istenem ez a mai világ...pfff Gratulálok az átlag felfogáshoz, hogy a világ formáz titeket és nem ti magatokat!

A kérdezőnek meg sok boldogságot! :)

2011. dec. 21. 19:06
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért kell lepontozni, csak mert gratuláltam?
2011. dec. 23. 17:26
 25/27 anonim válasza:
gratulálok legyetek boldogok
2011. dec. 27. 19:57
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
mi olyan vonzó az esküvőben a lányoknak? komolyan nem bírom megérteni
2012. jan. 7. 10:27
 27/27 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Osztozom a boldogságodban, mivel nekem 3 napja Valentin napkor kérte meg a kezem a párom, mi is 3 éve vagyunk együtt, 32N és 33F. Én is olyan boldog vagyok, mert nem számítottam rá, bár nagyon szeretjük egymást, de úgy tudtam, hogy ő nem házasságpárti. Már régóta együtt is élünk és soha egyszer sem veszekedtünk! Én is úgy szeretném szétkürtölni mindenkinek, de szűkítem a kört, csak a szüleim és a legjobb barátnőim tudják, meg majd ma fogják megtudni a párom szülei is. Úgy izgulok, hogy mit szólnak majd hozzá! :) Szóval nagyon sok boldogságot nektek!
2012. febr. 17. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!