Ossze vagyok zavarodva. Mit tegyek hogy enis boldog lehessek egyszer ebben az eletben?
Nem lehet, hogy túlságosan magasra állítod a mércét a boldogság fogalmával kapcsolatban?
Egyáltalán megtudod magadnak fogalmazni, hogy mit jelent számodra boldognak lenni, mik az elvárásaid a boldogsággal kapcsolatban és egyáltalán saját magad mit teszel meg annak érdekében hogy boldog légy?
ha úgy érzed nem vagy boldog a jelenlegi kapcsolatodba akkor légy őszinte a partneredhez. Mond el neki, hogy a vele eltöltött idő alatt nem tudtál bele szeretni, nem érzed magad boldognak a kapcsolatba és jobb ha külön utakon folytatjátok. Szerintem így lenne a legkorrektebb.
Mit jelent nálad a boldogság? Mi az amit nem kapsz meg tőle, vagy úgy érzed, hogy akadályozza a boldogságot?
Szerintem is tisztázd magadba a kérdéseket, fogalmazd meg majd ülj le vele beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!