Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Milyen gyűrűt vegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyűrűt vegyek?

Figyelt kérdés
Szeretném eljegyezni a barátnőmet és körülbelül rá fél évre elvenni. Teljesen összezavarodtam a gyűrűvétel témájában. Ha vennék eljegyzésre gyűrűt, akk azt csak neki vennék, magamnak nem, viszont azt nem tudom h karika gyűrűvel is eljegyezhetjük egymást és utána hordhatjuk ugyanazt esküvő után is? vagy azt nem illene?
2011. dec. 9. 22:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ez természetes! Elvégre ti fogjátok viselni egy életen át. :-)
2011. dec. 9. 23:00
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Eljegyezheted köves gyűrűvel és karikagyűrűvel is. A szüleim karikagyűrűvel jegyezték el egymást, engem viszont a barátom köves gyűrűvel jegyzett el, mert meglepetésnek szánta, és nem merte megkockáztatni, hogy karikagyűrűt vegyen, mert azért az két ember összetartozását fejezi ki, és ő úgy gondolta, hogy fontos, hogy nekem is legyen beleszólásom ebbe. Úgyhogy igazából rád van bízva. De én örültem, hogy nem karikagyűrűvel térdelt le elém a barátom.
2011. dec. 10. 08:20
 13/15 A kérdező kommentje:
szerintem is közösen jobb lenne kiválasztani a karikagyűrűket, viszont szeretném meglepni is, szal veszek neki egy köves gyűrűt, ugyanúgy ahogy ti csináltátok. köszi a választ
2011. dec. 10. 16:49
 14/15 anonim ***** válasza:

Arra figyelj, hogy a fehér arany nem passzol a sárga arannyal, szóval ha veszel kísérőgyűrűt is, annak mindenképpen ugyanolyan színe legyen, mint a karikagyűrűnek!

Sok boldogságot :)

2011. dec. 16. 18:53
 15/15 andybaby válasza:

Szia!

Szerintem jegyezd el egy kísérő gyűrűvel, és utána közösen válasszatok karikagyűrűt. A kísérő gyűrű lényege szerintem, hogy pici, de mégis roppant mutatós legyen mondjuk egy aprócska drágakővel..(nem tudom anyagi lehetőségeid , hogy engedik de arra a fajtára gondolok aminek darabja 80-100 ezer körül kezdődik..)Végül is csak egyszer kéred meg...

2011. dec. 18. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!