Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Milyen gyűrűt vegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyűrűt vegyek?

Figyelt kérdés
Szeretném eljegyezni a barátnőmet és körülbelül rá fél évre elvenni. Teljesen összezavarodtam a gyűrűvétel témájában. Ha vennék eljegyzésre gyűrűt, akk azt csak neki vennék, magamnak nem, viszont azt nem tudom h karika gyűrűvel is eljegyezhetjük egymást és utána hordhatjuk ugyanazt esküvő után is? vagy azt nem illene?
2011. dec. 9. 22:20
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

ha csak neki vennék egy gyűrűt eljegyzésre akk ilyen típusúra gondoltam: [link]

és akk csak neki, ilyen jó lenne? vagy párt kellene venni?

2011. dec. 9. 22:22
 2/15 anonim ***** válasza:
drágát
2011. dec. 9. 22:23
 3/15 A kérdező kommentje:

ha pedig egyből karikagyűrűvel jegyeznénk el egymást akk ilyenre gondoltam: [link]

szabad eljegyzéskor és esküvőkor is ugyanezt egymásra húzni v inkább ne spóroljak az előző gyűrűn?:)

2011. dec. 9. 22:24
 4/15 anonim ***** válasza:

Az először belinkelt kép a kísérő gyűrű. Nem feltétlen kell, hogy drága kő legyen benne.

A másodjára belinkelt kép: a jegygyűrű amiből kettőre lesz szükség és mindenképpen egyforma legyen.

2011. dec. 9. 22:33
 5/15 anonim ***** válasza:

[link]

Alulról a második

Nekünk ilyen van.

Amúgy ha karikagyűrűs eljegyzést akarsz, akkor kérd meg a kezét gyűrű nélkül, és utána együtt válasszátok ki a nektek tetszőt!

2011. dec. 9. 22:35
 6/15 bánomisén ***** válasza:

Magyarországon már ősidők óta az a szokás, hogy az eljegyzési gyűrűk ugyanazok a karikagyűrűk, amiket esküvőn is felhúznak egymás ujjára. Legfeljebb egy kísérőgyűrű jár mellé a feleségnek, de az nem kötelező.

Az, hogy kövesgyűrűvel jegyzik el a nőket, az amerikai szokás, ott a jegygyűrű valami kövesgyűrű, a karikagyűrű pedig csak az esküvőtől kap szerepet.

Akármelyik variációt választod, az úgy jó lesz, végülis az esemény a lényeg, nem az, hogy melyik ország szokásai szerint zajlik le.

2011. dec. 9. 22:37
 7/15 A kérdező kommentje:
szal ha a kísérő gyűrűvel eljegyzem és a karikagyűrűvel esküszünk, úgy jó lesz?
2011. dec. 9. 22:44
 8/15 bánomisén ***** válasza:
Tökéletes! :-)
2011. dec. 9. 22:47
 9/15 anonim ***** válasza:

Nekem ez a felállás nagyon furcsa. Viszont kétségtelen, hogy ma ez a trendi. A nyugat majmolása.

Én a férjemtől anno jegygyűrűt és kísérő gyűrűt is kaptam. Nem vártam el, hogy a legflancosabb legyen. Szerencsére akkor még megfizethetetlen volt a fehérarany, nem is hordanék ilyen gyűrűt. És eljegyzés után a férjem is viselte a jegygyűrűt.

2011. dec. 9. 22:48
 10/15 A kérdező kommentje:
nekünk meg a fehérarany tetszik nagyon, tehát a választásunk arra esik:)kinek mi az ízlése:)
2011. dec. 9. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!