Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezüst eljegyzési gyűrűhöz ti mit szólnátok? Ti mit szólnátok, ha a lánykéréskor ezüst köves eljegyzési gyűrűt kapnátok? Örülnétek neki, megfelel ez a célnak?
Figyelt kérdés
Meg szeretném kérni a párom kezét,de azok az istenverte anyagi dolgok beleszólnak pár dologba.Fehérarany gyűrűre gondoltam,mert a sárgát nem szereti,de közbeszóltak az anyagi dolgok.Ti hogy gondoljátok egy ezüst eljegyzési gyűrű mennyire állja meg a helyét?
Köszönöm előre is a válaszotokat,fontos lenne.
F23
2011. dec. 6. 19:32
31/39 A kérdező kommentje:
2011. dec. 12. 18:46
32/39 anonim válasza:
Jaj de szééép! :))) Nekem nagyon-nagyon tetszik! Remélem a lánynak is fog! Sok boldogságot! 20L
33/39 anonim válasza:
örülnék az ezüstnek, de a fehér aranynak talán jobban örülnék.
34/39 anonim válasza:
Nagyon széép!!! :)
Majd számolj be mindenképp :)
35/39 anonim válasza:
Én örülnék neki. Nem a gyűrűértéke a lényeg, pláne ha a srác nincs olyan anyagi körülmények közt - de az fontos, hogy a lánykérés romantikusan történjen.
36/39 anonim válasza:
Amit végül megvettél, sokkal jobb, mint az első kettő. Ügyes választás!
37/39 anonim válasza:
Szerintem sehol nincs előírva hogy az eljegyzésí gyűrünek ezüstnek vagy arnynak vagy akárminek kell lennie :) Szerintem akkoris örülne neki a párod hogyha vasból volna itt ténylega szándék a fontos !
38/39 anonim válasza:
egy cérnaszál is megteszi ha őszinték az érzelmek. és amikor megteheted és akarod még le is cserélheted.
egyébként meg lehet olcsón gyűrűt venni,nézz jobban körül
39/39 hur093 válasza:
Úgy vélem elég választ kaptál, én csak boldog eljegyzést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!