Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ezüst eljegyzési gyűrűhöz ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezüst eljegyzési gyűrűhöz ti mit szólnátok? Ti mit szólnátok, ha a lánykéréskor ezüst köves eljegyzési gyűrűt kapnátok? Örülnétek neki, megfelel ez a célnak?

Figyelt kérdés

Meg szeretném kérni a párom kezét,de azok az istenverte anyagi dolgok beleszólnak pár dologba.Fehérarany gyűrűre gondoltam,mert a sárgát nem szereti,de közbeszóltak az anyagi dolgok.Ti hogy gondoljátok egy ezüst eljegyzési gyűrű mennyire állja meg a helyét?

Köszönöm előre is a válaszotokat,fontos lenne.

F23

2011. dec. 6. 19:32
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
A legboldogabb lennék a világon...csak kapnám már :) Nem az számít miből van, nekem egy műanyag karika is a legesleg lenne....
2011. dec. 7. 15:32
 22/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és a jókívánságokat.A párom 20 éves egyébként.A gyűrűk árai olyan 5-10.000 között mozognak.
2011. dec. 7. 19:48
 23/39 anonim ***** válasza:
Én örülnék neki, bárcsak megkérnének már.. :(
2011. dec. 8. 00:18
 24/39 anonim ***** válasza:

Ha nem a neten rendelsz, hanem egy kisebb ékszerüzletben és egy kicsit hozzáraksz, akkor fehéraranyat is kapsz!

Az én eljegyzési gyűrűm az elsőhöz hasonlít, sárga-fehérarany és cirkónia kővel, 14.000Ft volt!

2011. dec. 8. 08:38
 25/39 anonim ***** válasza:

A 2. nagyon szép! :)

Megállni megállná a helyét, DE barátnőd szereti az ezüstöt? Mert ha nem, akkor inkább várj vele 1-2 hónapot mire összejön a pénz a fehér aranyra. Különben koppanás lesz a vége, vagyis igent fog mondani, de az agyában motoszkokálni fog, hogy pont ezüstöt választottál....

Amúgy sok boldogságot!

21 éves menyasszony

2011. dec. 8. 16:08
 26/39 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó vagyok!

Amúgy meg ne hallgass olyanokra, hogy mindegy mit huznak az ujjára csak kérné már meg a párjuk a kezét, mert legtöbb esetben itt csak annyiról van szó, hogy felvágjanak vele!

2011. dec. 8. 16:09
 27/39 anonim ***** válasza:
Nekem is ezüsttel kérték meg a kezem, és igen, felvágtam vele. Mármint nem a gyűrűmmel, hanem azzal, hogy feleség leszek, és hogy milyen rendes/szép/okos/dolgos/figyelmes vőlegényem van. Szóval nekem tényleg bármit húzhatott volna az ujjamra, elájultam volna a meglepetéstől. Az 5. házassági évfordulónkra kaptam egy fehérarany gyémánt gyűrűt, amit a karika alatt hordok a jobb kezemen, a régit pedig a balon. Egyébként karikagyűrűkre se lett volna pénzünk, a mamáinktól kaptunk régi rossz, eltört, párja hiányzik, stb. arany ékszereket, amikért cserébe készített nekünk az ötvös gyűrűket. Párom anyja még a dédszülők karikagyűrűit is odaadta volna, hogy hordjuk azokat, de nem fogadtuk el.
2011. dec. 8. 16:31
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

Annyira teljesen mindegy, miből van!(Persze vannak anyagias nők/lányok, pedig szerintem az eljegyzés és bármilyen ajándékozás annyira nem a pénzről szól,hanem csakis a szeretetről!!!)

Én nagyon boldog lennék, bármilyen gyűrűvel állna elém a párom, és az ezüst egyébként is nagyon szép!!!Ilyen fiatalon tökéletes, aztán ha egyszer jobban álltok anyagilag, vehettek strapabíróbbat is.Ezt csak azért mondom, mert az ezüst nem áll ki mindent, de ha vigyáz rá a lány, nem súrol benne lépcsőt és hasonlók, akkor az is bírni fogja.:)

Sok Boldogságot!

2011. dec. 8. 21:20
 29/39 anonim ***** válasza:

Az ezüst tartósabb!

Nekem még egyetlen ezüstgyűrűm sem ment tönkre.

Míg az arany megkopik egy idő után, lehet mindig hordani az ékszerészehez. Félévente, évente javasolt is.

Ha nem ezüst, akkor inkább platina. Az nem fakul meg, igaz, drágább is, mint az arany.

2011. dec. 8. 22:54
 30/39 anonim ***** válasza:

Nekem is ezüst van és pont azért, amiért nálatok. A lényeg, hogy tetsszen neki, szerintem. Engem soha nem izgatott, hogy milyen drága, értékes gyűrűvel kéri meg a kezem, csak varázsoljon el, szívesen hordjam!

22/L

2011. dec. 10. 09:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!