Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezüst eljegyzési gyűrűhöz ti mit szólnátok? Ti mit szólnátok, ha a lánykéréskor ezüst köves eljegyzési gyűrűt kapnátok? Örülnétek neki, megfelel ez a célnak?
Meg szeretném kérni a párom kezét,de azok az istenverte anyagi dolgok beleszólnak pár dologba.Fehérarany gyűrűre gondoltam,mert a sárgát nem szereti,de közbeszóltak az anyagi dolgok.Ti hogy gondoljátok egy ezüst eljegyzési gyűrű mennyire állja meg a helyét?
Köszönöm előre is a válaszotokat,fontos lenne.
F23
Én is olyat kaptam annak idején.:))
Nem is gondoltam rá, nem zavart, hogy nem puccos arany.
Egyébként is, vannak olyan nők, akik csak ezüstöt hordanak...
Nagyon szépek a gyűrűk :) Nekem az első a kedvencem :)
Természetesen szerintem se gond, hogy nem arany gyűrűvel kéred meg a kezét :)
Amúgy hozzávetőlegesen milyen árban vannak ezek a gyűrűk, ha nem vagyok indiszkrét?
Tökéletes, én nagyon örülnék, bárcsak lenne párom, és megkérnék a kezem. :(
A 2. csodálatos.
Tökéletes, pláne, ha amúgy sem szereti az aranyat.
Egyébként nagyon szép gyűrűket néztél ki.Ha javasolhatom, arra lehetőleg vigyázz, hogy ne legyen vékonyka a gyűrű, mivel állandóan hordani fogja és ha vékony, gyenge kis ezüst, akkor eldeformálódhat,én jártam így gyűrűvel.De amiket kinéztél, azok ebből a szempontból is jónak tűnnek.
úú, nekem a második már picit giccses... ha bnőd nem sok ékszert hord, abból is a szolídakat, akkor inkább az elsőt:)
linkelek én is:)
amúgy szerintem teljesen megfelel a célnak:) másrészt, inkább olyat vegyél, amiben egy nagyobb kő van, nem sok pici. A sok pici nagyon könnyen kipotyog, ha vigyáz rá az ember akkor is...beleakad a kis karom a kesztyűbe, kabátba, és már ki is esett... a nagy követ nagyobb karmok tartják, amik vastagabbak, erősebbek, nem esik ki a kő (olyan könnyen) :)
[link] (ha belefér, ez fehérarannyal futtatott)
nekem ilyenem van mint az utolsó, csak 3-3 karom tartja, fehérarany, gyönyörű:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!