Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek ebben az esetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ebben az esetben mi a helyes reakció-eljegyzés elég kényes kérdés?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Fiatal pár vagyunk, együtt élünk, megvan a "mi egymásnak lettünk teremtve érzés" az első pillanattól kezdve ahogy megláttuk egymást. Egy ideje a levegőben lóg már az eljegyzés: részéről a kérdés-gondolom várt a megfelelő alkalomra-, részemről pedig a sejtés. Valamelyik nap viszont felhívott, hogy a segítségemre lenne szüksége mert hetek óta ezen agyal mert karácsonykor vagy szilveszterkor szerette volna megkérni a kezem de egy helyen csinálnak olyan gyűrűt amit elképzelt- egy korábbi beszélgetés kapcsán megbeszéltük hogy mindkettőnknek ez az anyag a szimpatikus-,viszont a gyűrű ára az egeket veri, szinte megfizethetetlenül sokba kerül. Megkérdezte hogy mi legyen, akarjuk-e annyi pénzért, vagy nézzünk szét közösen, és rendeljünk esetleg a netről(kb 8-szor olcsóbban) vagy menjünk el együtt ékszerboltba hátha megtetszik vmi stb. A gond az, hogy este mikor hazamentem szinte le volt törve hogy nem örülök ennek a hírnek, mondtam neki hogy de igen, csak azért nem olyan kitörő az örömöm mert nem így képzeltem el, hogy "megkéri" a kezem, elmaradt a meglepetés varázsa. Másrészről meg örülök hogy megtisztel és elmondja mi a gondja. Természetesen jó hogy itt tartunk, hogy ennyire komolyan gondoljuk mindketten, de egyszerűen a lánykérés módja miatt nem tudom tökéletesen átélni ezt a helyzetet, úgy érzem meg lettem fosztva egy pici csodától, és sajnos ezt nem lehet már pótolni. A kérdés a következő: szerintetek hogy kéne ehhez hozzáállnom, hogy őt se bántsam meg? Megjátszani sajnos nem tudom a kitörő örömet.
2011. nov. 24. 07:59
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
16-os vagyok. Érdekes ez a kiélés dolog is...biztos úgy volt, habár soha nem kerestem azt, hogy trófeákat gyűjtsek, s állati módon sokmindenkit megpeteljek. Csodálkozom is, hogy miért ivódott ez is így be a köztudatba, hogy az ember ki kell élje magát. Az ember egy intelligens teremtés, nem ösztönlény mint az állat. Nagy különbség. Én mindig a tartós, harmonikus kapcsolatra törekedtem.
2011. nov. 25. 07:42
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

re21Ez a „kiélés” egy rettentő negatív hatás volt – ezt nem oly rég még tudták.

Mert ha engedi, hogy a test irányítsa a szellemét, és nem pedig a szelleme URALJA a testét,

és nem fogja fel az első tapasztalatok után, hogy ez milyen káros a lélekre, ha nem veszi észre, milyen hatása van, több-kevesebb idő után már bármennyire is akarja, a kiégett lélek már nem regenerálható. Akkor jön a kétségbeesés, a pszichózis, a pótszerek, szurrogátumok – a kísérleti házasság kudarca – a válás és a tönkretett gyerekek- ez az örvénylő ördögi kör.

Felnőtt egy olyan generáció, amely elvesztette a mértéket, a középpontot.

Ez a marxista-freudista ideológia erőszakos kényszerítése nyomán lett. Nálunk szám szerint nem sok halálos áldozata lett, de sok értékvesztett, embertelen, lélektelen ember nevelkedett ebben a szellemtelen szellemben – és nevelte ki ezt e „kiélő” generációt.

[link]

2011. nov. 25. 08:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!