Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évig "illik" várni a lánykérésre?
Kerdezo,
Lehet vicces otletem hulyeseg, de az is hogy 20 ev utan akarod hogy megkerje a kezed, csak azert mert abban a korban van, hogy megbolondulhat. Ugyanakkor mint uj torvenyes ferj is lelephet. A papir es mas sem biztositek semmire.
te most gyereket akartál volna és 20 évet vártál egy pasira, aki nem tudja, hogy akar-e?
ez ugye nem kamukérdés?
Szerintem neked inkább a gyerek lenne fontos, mint a házasság, legalábbis úgy veszem ki a szavaidból. Itt az ideje komolyan megbeszélni vele a dolgokat. Esetleg ha annyira fontos neked a gyerek, akkor "becsúszhat". Tudom, hogy nem szép, de ha most nem lesz gyereked akkor már nagyon lecsökken az esélye. Legfeljebb kiderül, hogy mennyire szeret. Viszont számolnod kell vele, hogy nem vállalja a gyereket.
Igazán sajnálom, hogy így alakult a életed. Anyukám 43 éves, körülbelül a te korosztályod. Így el tudom képzelni, hogy milyen lehetsz. Én most 22 vagyok. Nekem a legfontosabb a család és gyerek, ezután jön az egzisztencia. Te is csak megerősítettél ebben. Őszintén remélem, hogy összejön a kisbaba.
Ha úgy érzed "elvesztegettél" 20 évet felmerül a kérdés, hogy őt szereted-e vagy a házasság intézményét ami eddig nem adatott meg?
Nekem úgy jött le, hogy te görcsösen üldözöl egy álmot ami ha eddig nem teljesült be, ezután sem valószínű.
Nem török pálcát fölötted de te is írtad, hogy az 50 felé közeledsz és ha otthagynád, a korodbelieknek már felnőtt gyerekük van, befuccsolt házassága (kövezzetek meg de szerintem az, aki 40 fölött egyedül van vagy elvált-a lényeg, hogy egyedül- és gyereke sincs, defektes..)és nem akarnak újra belecsöppenni a randizós, ismerkedős, házasodó, babaváró időkbe.
Nem mondom, hogy nincs más lehetőséged de most komolyan: ha lelépsz jobb lesz?
Házasodni a jelek szerint nem akar. Komolyan egy papír jelentené neked a boldogságot??
Azt mondod, a gyerek miatt sürgető.. Ha nem akar elvenni, nyilván gyereket sem akar- te pedig igen. Mit lehet tenni? Elhagyni, de már már nem fog bevállalni veled egy gyereket- ahogy mondtad, közeledsz az 50 felé..amíg megismeritek egymást úgy 4-5 év. Akkor már bőven kifutottál az időből.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!