Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Villanyóra kérdése:
Hány évig "illik" várni a lánykérésre?
Nézd, ha húsz év alatt nem szánta rá magát, akkor nagyon valószínű, hogy nem is fogja. Ennyi idő múltán már ritkán változnak alapvető vélekedések. (Gondolok itt a párodéra)
2011. nov. 19. 08:35
12/33 A kérdező kommentje:
Biológia? De igen! Hát pont ez az! Neki még bármikor lehet esélye, de nekem lassan semmi... kezdem azt érezni, hogy feláldoztam valamiért valamit, csak nem tudom a választ, hogy miért?
13/33 A kérdező kommentje:
Legalább egy jeggyűrűm lenne, mint szimbólum... Érti ő, mit mondok, csak nem hallja...
Hát igen, így másabb a leányzó fekvése.
Mindenesetre szerintem ne legyél nagyon erőszakos az ügyben!
2011. nov. 19. 08:53
15/33 A kérdező kommentje:
Könnyű ezt mondani, de én az utóbbi 5 évben minden ünnepnap (húsvét, karácsony, születésnap) alkalmával arra várok, hogy megkéri a kezem! És mindig a csalódottságot kell látnia az arcomon... Húsz éve együtt vagyunk "jóban-rosszban, egészségben-betegségben, gazdagságban-szegénységben míg a halál el nem választ"? Valójban mivel bizonyítja be egy férfi, hogy a szeretett nő jó asszonya neki? Beszélgetünk erről, de neki nem fontos, viszont ahogy kezdünk öregedni, nekem egyre fontosabbá kezd válni. Szóval - hogy az eredeti kérdésemnél maradjak -, hány évig illik várni a lánykérésre? Míg a halál el nem választ? Vagy mindenki azt kap, vagy azt nem kap, amit érdemel?
Ha már a biológia miatt is sürgető a dolog, akkor a helyedben számot vetnék, hogy az iránta táplált érzéseid vagy a gyerek iránti vágy erősebb? Ha az előbbi, akkor fogadd el, hogy ez már így marad.
Ha utóbbi, akkor búcsúzz el és ismerkedj másokkal.
Nagyon szoktam ráncolni a szemöldökömet, amikor valaki "jajj, kifutok az időből" dologgal jön mondjuk 30 évesen, de a te esetedben teljesen megértem, mert tényleg van egy biológiai határ - ilyenkor nem üres frázis az időből kifutás.
Nem tudom, hogy pontosan hány éves vagy, azt meg senki sem, hogy hány petesejtet tárazott be neked a természet, de lehet nem lenne hülyeség leszívatni és sejtbankban tároltatni néhányat. Akkor kevésbé fenyegető a biológiai Damoklész kardja.
2011. nov. 19. 09:31
Egy fontos kérdés:
Neked ez így oké, ennyi az életben a célod? Ha igen, akkor minden oké. Ha szeretnél más dolgokat is elérni, akkor nem oké. Mert a párodnak láthatóan ennyi elég.
Én azt érzem, hogy abban a 20 évben valami felett elsiklottatok...nekem az első 2-3 évben benne van a házasság és gyerek. De neked szerintem csak most lett fontos, vagy tévedek?
Ha most jöttél rá, hogy másra vágysz akkor beszéld meg komolyan a pároddal.
Én 11 hónapja vagyok együtt az Élettársammal, és úgy tervezzük, ha minden jól megy egy 3 éven belül összeházasodunk. (pénzügyi okok miatt nem előbb)
A fontos, hogy tisztába légy a céljaiddal...
23N
2011. nov. 19. 09:34
18/33 A kérdező kommentje:
Sajnos belátom, hogy közeledvén az 50 felé az esélyeim kezdenek egyenlőek lenni a nullával. Szeretem a párom, mással el sem tudnám képzelni az életemet. Ráadásul milyen esélyeim lennének egy új ismeretséggel? A velem egykorú férfiaknak felnőtt gyerekeik vannak már, ők sem vágynak csecsemőre. Egyébként is a fiatalabb nőket preferálják, legyen az velem egykorú, vagy nálam fiatalabb férfi. Feláldoztam valamit életem során, s nem tudom, mi érte a jutalom. Mégcsak el sem jegyeznek... Jókat nevetgél csak, amikor erről beszélek neki, miközben engem felőről a bizonytalanság.
De akkor ne célozgass. Mondd meg kerek-perec, hogy kell gyerek, egyébként boldogtalan vagy. Ha fontos neki a boldogságod, akkor döntsön.
2011. nov. 19. 09:57
De könyörgöm, miért most jut ez eszedbe? 20 éve együtt vagytok, mire vártál eddig??? Viszont ha ezt kivártad és nem csináltál semmit, akkor most ne mondd, hogy elveszi a fél életedet meg elpazaroltad. Ezt nem most kellene tisztázni...
2011. nov. 19. 10:14
Kapcsolódó kérdések: