Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez igaz?
Azt hallottam, akit nem jegyeznek el 1-2 éven belül, azaz akkor, amikor még dúl a szerelem, hanem csak 3-4-5- év után azokat csak azért kérik meg, mert ez a lépés a törvényszerű.
Ez mennyire van így szerintetek?
Szerintem egyáltalán nincs így, ugyanis van, akit nem eljegyeznek 3-4-5 év után, hanem elhagynak. Ilyen is van.
Akit meg több év után jegyeznek el, az szerintem stabilabb és időtállóbb házasság elé néz, mint akit már az első évben, amikor még idejük sem volt megismerni egymást.
Hülyeség. Én pl. nem mondtam volna igent a páromnak, ha 1-2 év után kér meg. 6 év után házasodtunk össze, ennek már szintén 6 éve, gyerekeket nevelünk, és minden kerek. Én biztos nem vágnék bele házasságba ilyen korán, még a 3 év is necces nekem - az eljegyzésnek pedig csak úgy látom értelmét, ha rövid időn belül házasságkötés is követi.
36N
Baromság! Férjem mindig el akart venni, én nem akartam.
Már 6 éve voltunk együtt mikor már volt egy 11 hós gyerekünk és akkor rájöttem, hogy szeretném most már. Megmondtam és összeházasodtunk.
A barátnőim is több év után házasodtak és tizenakárhány éve vannak együtt. Nincs jelentősége.
Én inkább azt vettem észre, ha valaki gyorsan mindent akar (eljegyzés, házasság, gyerek...stb) abból nem sok jó szokott kisűlni.
Ki akar téged mindneáron férjhez adni, és minél előbb, hogy ilyen szamárságokkal riogat?
Sok majdani házasság megy tönkre, amely akkor fogant (eljegyzés), amikor még dúlt a szerelem. Sokkal többet ér, ha barátok vagyok, ha hosszabb időt töltök el együtt, és sok a közös érdeklődésetek. De egyébként ez is egyénfüggő. Vannak olyan rettenetes házasságok, amelyek 40-50 éve is tartanak. Az egész világ előtt játsszák a "Mi bezzeg nem váltunk el, mint a mai fiatalok!" c. játszmát, aranylakodalom meg minden... én mégsem lennék büszke arra, ha ilyenben kéne élnem. Nem érdem az, ha az ember kénytelenségből vagy gyávaságból lehúz egy életet valaki mellett, és közben tönkreteszi magát, a másikat, de leginkább a gyerekeit. Szerintem nem az.
Hülyeség.Az első férjem 1 év járás után eljegyzett majd később házasság.8 év házasság után válás lett a vége.
A második férjemmel 10 évig éltünk együtt,és azért házasodtunk össze,mert így mint feleség hozzájutok én is az ingyenes repülőjegyekhez..Lassan 2 éve vagyunk házasok,de semmi nem változott azon kívül,hogy van egy papírunk róla,és olcsóbb az utazás..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!