Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi eljegyez egy nőt, akkor saját magának is vesz egy gyűrűt? Vagy gyűrűje csak a nőnek lesz?
Szia!
engem a szülinapomon kért meg a párom (2 hete) és ezüst karika gyűrű van mindkettőnknek és majd az esküvői arany lesz.Így mind kettőnknek egyforma van és lesz és szerintem így a jó.Nővéremnek pedig az arany karikát húzták eljegyzéskor a balra majd esküvőn a jobbra,szerintem az is egy jó megoldás.
Én erről úgy gondolkodom, hogy nem vagyok már kisgyerek, hogy meglepikért reszkessek. És ha csak a nő kap gyűrűt, akkor a férfi kimarad az egészből? Kettőjükről szól, akkor miért csak az egyiken jelenik meg a "jel"??
Ezek miatt én annak vagyok a híve, amit itt már írt valaki, hogy együtt kinézzük a karikagyűrűt, és majd a Párom szervírozza, "váratlanul". :)
Ezt azért tartom jónak, mert így olyan gyűrűt hordok jóesetben életem végéig, ami tetszik és nem szórtunk ki az ablakon egy adag pénzt 2 féle gyűrűre.
Szerintem az eljegyzés a házasság szándékának felvállalása és nem arról szól, hogy az a menőcsaj, akit előbb megkértek és jóól meglepte a vőlegény...
Meglepi szülinapra is lehet, de ez jóval komolyabb döntésről szól.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!