Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi eljegyez egy nőt, akkor saját magának is vesz egy gyűrűt? Vagy gyűrűje csak a nőnek lesz?
Puhatolózd ki, hogy a párod milyet szeretne, tart -e igényt külön lánykérő gyűrűre. Én nem tartottam igényt, megmutogattam a páromnak, hogy majd egyszer talán milyen karikagyűrű tetszene, milyen az ízlésem, ennek megfelelően vette meg rá nem sokkal a két gyűrűt.
Álljatok meg az ékszerboltok kirakata előtt, kérdezd meg viccesen, mi kéne neki onnan, ha gondol házasságra biztos bevágja, hogy karikagyűrű, de azt is megtudhatod neki így, hgy mi tetszik neki, milyen az ízlése..
Vaaaagy ékszerdobozban egy cetlin megkérdezheted tőle, hogy "Hozzám jössz?" És ha igen, akkor elviheted azonnal az ékszerboltba.
Én nem szeretem a mézes-mázos lánykéréseket, inkább törekedtem mindig olyan dolgot kérni, ami hasznos és 100%-ban tetszik. 24N
Mikor eljegyzett a párom, csak egy gyűrűt vett. Olcsón megúszta, mert allergiás vagyok az aranyra, így ezüst gyűrűnk van.
Szüval, miután megkaptam a gyűrűt, elmentünk venni neki is egyet. Kinézetűk nem ugyanaz. Bár ez engem hidegen hagy :]]
ma 17:46
Olvastam, de az sem meglepetés (szerintem), hiszen akkor már lehet arra következtetni, hogy hamarosan eljegyzés lesz. Viszont engem a párom teljesen váratlanul kért meg, semmi előkészület (részemről), és így volt jó. Kérdés miért fáj az bárkinek, ha valaki nem a magyar hagyományt követi :) Nekünk így volt jó.
Több, mint 2 hónapja kérte meg a kezem a párom, egy szép köves gyűrűvel (kísérő), aznap már el is mentünk karika gyűrűt venni. Így mindketten hordunk már gyűrűt! :)
21 éves menyasszony.
Utolsónak:
Erre csak annyit tudok mondani, hogy akkor szokás és akkor kell eljegyezni egymást, amikor már szinte biztos, hogy házasság lesz a dologból.
Egyébként a házasságok sajnos elég nagy része sem tart örökké - akkor ott is felesleges a gyűrű?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!