Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszaadjam, vagy elfogadjam?
Figyelt kérdés
Hát én tegnap mikor hazaértem, láttam egy szívecskés kicsi dobozt és egy levelet. A levélbe az volt csak: hozzám jössz?
A dobozba meg egy gyönyörű gyűrű, de még csak 1,5 hónapja vagyunk együtt szóval nem tudom, hogy elfogadjam e...
2011. szept. 10. 10:34
11/13 anonim válasza:
Szerintem aki komolyan gondolja a leánykérést, nem tudja le egy üzenettel, ami ott vár a gyűrűvel együtt, mikor hazamész. Egyéni vélemény, én holnap kérem meg Párom :)
12/13 A kérdező kommentje:
Én egyből igent mondtam volna, és 24 éves vagyok. De aztán jöttek magamba a kérdések...Azért tettem fel...
2011. szept. 12. 06:59
13/13 anonim válasza:
Nekem másfél hónap után egy ilyen ajánlat komolytalan lett volna.Nem is ismeritek még egymást eléggé ahhoz,hogy életre szóló döntést hozzatok.
Az eljegyzésnek szerintem úgy nincs túl sok értelme,ha utána évekig nincs esküvő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!