Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen mentetek férjhez? Vagy hány évesen szeretnétek?
Az esküvő nem egy terv,vagy egy kitűzendő cél!
Az esküvő szerintem akkor van amikor mind a két ember kész rá,mindenféle erőlködés nélkül!
Én világ életemben kifejezetten viszolyogtam a házasságtól,de lassan 2 éve megtaláltam azt az embert aki ezt teljesen megváltoztatta bennem!Már nem a papírformát látom az egészben hanem Őt!Bármit megadnék csak hogy a férjemnek mondhassam!Jövőre lesz az esküvőnk!Már alig várom!:)
24/L
gimi után szeretnék, akkor leszek 19. egyetemre is megyünk mindketten, de pár hónap külföldi munka után (van rá lehetőségünk) meglesz az anyagi háttér is :) és durva, de ő már a gyerekben gondolkozik
18L
Mindenképp 30 alatt, de leginkább 23-25 évesen.
Viszont, ha most kérne meg a nagy ő (aki talán már el is felejtette,hogy létezem :( ), akkor akár holnap is hozzámennék 2 tanúval, mindenféle cicoma nélkül.
Amikor volt a lagzink akkor én voltam 23, párom 29.
Akkor voltunk 3,5 éve együtt.
Nálam nem volt olyan, hogy kitűztem, hogy hány évesen akarok férjhez menni.
Kiskoromban úgy terveztem, hogy 18 éves koromban megházasodok, és 19 évesen már babám lesz. Most, 18 évesen már csak mosolygok ezen, d azért 25 éves korom előtt szeretnék férjhez menni, és a gyerekvállalást sem húznám el, fiatal anyuka szeretnék lenni.
Persze ez még bőven a jövő titka.
jovobe lesz az eskuvonk, en 23 vagyok, a parom meg 26:)
ugy erzem, hogy megfelelo idoben- megfelelo erettsegel rendelkezunk ahhoz, hogy osszekossuk az eletunket. jelenleg 3 es fel eve vagyunk egyutt es nagyon boldogok vagyunk. megerositette a kapcsolatunkat az, hogy eskuvore keszulunk. ugy gondolom, hogy szuksege van az embernek arra, hogy erezze azt, hogy valakihez tartozik es valaki hozza tartozik. a gyerekvalalason is gondolkozunk es remelhetoleg fiatal szulok leszuk:)en 25 ev korul szeretnek kisbabat, es a parom is nagyon szeretne mar apuka lenni:)
Sok sikert neked:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!