Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mentetek férjhez, hány évesen? (több kérdés
lent:D)
1/14 anonim válasza:
Jó érzés volt,nem bántam meg,de azóta már elváltunk.Mi vidéken voltunk,és jó volt :) együtt lenni :) Nem voltunk szüzek.De már a lányom a pocakomban volt amikor összeházasodtunk :)
36/N
2010. júl. 15. 21:31
2/14 anonim válasza:
Jó volt,nem bántam meg,azóta már mi is elváltunk,de most megint együtt vagyunk,nem voltunk nászúton,a nászéjszakát végigtáncoltunk utána alvás,de előtte és utána is bepótoltuk.Nem voltunk már szüzek,én 20 párom 25éves volt.
2010. júl. 15. 21:37
24 évesen mentem férjhez,nagyon jó érzés volt,főleg hogy már régóta tudtam, csak vele vagy senki mással.Nászút:Párizs.Nem voltam szűz:-)A nászéjszakát áttáncoltuk a lagziban,másnap reggel menni se bírtunk, nemhogy szexelni:-P
Nem bántam meg és most már soha nem is fogom, mert ebből a házasságból született a tüneményes pici fiam.
2010. júl. 15. 21:42
-28 évesen
-szuper érzés volt, életem egyik legszebb napja (fél év után házasodtunk össze)
-nem bántam meg, boldog feleség és anya vagyok
-Keszthelyen voltunk nászúton
-nászéjszaka szerintem mindenkinek rossz, mivel az áttáncolt éjszaka után elég nehéz az ágyban is teljesíteni :)
-nem voltunk szüzek az esküvőn, és előtte voltunk már másokkal is
2010. júl. 15. 22:11
21 évesen mentem férjhez és csodálatos érzés volt. Nem volt nagy ceremónia, csupán egy szűk családi körű polgári esküvő, de egyszerűen tökéletes volt. Nem bántam meg, azóta is együtt vagyunk és a férjem az életem egyik értelme (most már van 3 gyerekünk is), 15 éve vagyunk házasok. Nászútra nem mentünk azon puritán okból, hogy nem tudtuk megoldani időben. Mindketten főiskolára jártunk akkoriban és még mellette főállásban dolgoztunk, így nem mi döntöttünk a szabadidőnket illetően. Egyszerűen nem kaptunk egyszerre szabadságot. De ha lett volna rá lehetőség, akkor sem megyünk költséges nászútra, mert lakásra gyűjtöttünk (amit fél évvel később meg is vettünk) A nászéjszaka szintén tökéletes volt, bár már nem az első. Nem szűzen mentem férjhez, de a férjem volt az első (és az utolsó).
2010. júl. 15. 22:51
Miért lettünk lepontozva???2. és 3. Én a 3. vagyok.Nem hiszem hogy bárkit is bántottunk volna.Mindenestre köszi!Így válaszoljon az ember egy teljesen semleges kérdésre.
2010. júl. 16. 07:11
24 évesen...szuper volt...nem bántam meg...Hévízre mentünk 1 hétre...és már rég nem voltunk szüzek... :)
2010. júl. 16. 07:41
Én korán mentem férjhez,16 és fél évesen!A férjem 20 éves volt és nem voltam akor még kismama, hogy nem volt muszáj, csak szerelemből tetűk meg! De nem bántam meg most már 15 éve házasok vagyunk, és nagyon jól megvagyunk egymással van 3 gyermekünk is.Én azt szoktam mondani, hogy ha mindenki így megértené egymást mint mi,akkor nem lenne válás és nagyobb szeretetben élnének az emberek!Igaz nekünk nem volt lakodalmunk,de nem számít!Nászútra 1 hétre Komáromba mentünk.Hát a nászéjszaka jó volt, de sajna ami a szexet illeti megvolt így az elmaradt, de hát nem voltunk már szüzek így szerintem olyan lett volna mint máskor (fantasztikus).
2010. júl. 16. 08:33
21 évesen mentem férjhez, férjem 25 volt, augusztus végén eszünk 2 éves házasok, tudom nem nagy idő még:) a nászéjszakát átbuliztunk, reggel 9kor estünk be az ágyba:) az esküvőre kb 4 napra volt meg a nászéjszaka, azért emlékezees főleg, mert akkor fogant meg a pici lányunk, aki most már 14 hónapos:) nem voltunk szüzek. Nem bántam meg, remélem nem is fogom:D Aaaaaaakkkkoooorrraaa buli volt, hogy a vőfélyünk azóta is mindenkinek azt meséli, pedig kb 50 fős lagzink volt. :)
2010. júl. 16. 09:45
30 évesen, és nem voltam szűz.. :) Nem is akartam volna úgy férjhez menni. Ő az igazi, ebben a mai napig biztos vagyok, imádom a férjem. Azért vártam eddig, mert senkivel nem éreztem ezt. Nagy boldogság volt férjhez menni, a nászút szuper volt, csomót szexeltünk...
2010. júl. 16. 09:47
Kapcsolódó kérdések: