Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen mentetek férjhez? Vagy hány évesen szeretnétek?
hála a jó Istennek, hogy vannak még olyan lányok, akik "fiatalon" (sokak szerint 22-25 év az korai házasságnak, szerintem tökéletes!) akarnak férjhez menni
az meg, hogy szépek vagytok, nem kétséges
22:19
sokak szerint korai, mert ha tovább tanulsz, 22-23 éves vagy, mire befejezed a sulit. Utána dolgozni kellene, és azért szükséged van pár évre, mire gyűjtögetsz egy kis pénzt, esküvőre (A mienk pl. nem volt nagy, mert nem akartuk feleslegesen szórni a pénzt, de így volt 200 000 ft.), lakás(bár ma már ez lehetetlen.) stb. Mindjárt ott vagy 30 éves.
Hmm... most 22 vagyok, barátommal két éve vagyunk együtt. Olyan 26 éves koromban már jó lenne, viszont a barátom most új szakot kezd egyetemen (előzőt nem fejezte be), és még legalább 6 év, mire azzal végez... Szóval ha együtt maradunk, akkor én 28 éves leszek, mire ő befejezi az egyetemet. Akkor már jó lenne... :)
Én korábban végzek, remélem lesz olyan munkahelyem - és egyetem közben ő is fog dolgozni - hogy bele tudjunk vágni.
:)) jó ezeket olvasni!:)
én 20 múltam..párom 22 lesz...igaz mi még csak fél évesek vagyunk, de annyira jól megvagyunk együtt...hogy 1-2 év és kipróbálnám milyen, ha összeköltözünk...aztán, ha minden jól megy akkor simán jó lenne!!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!