Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen mentetek férjhez? Vagy hány évesen szeretnétek?
Most 17 éves vagyok, és ki tudja mit hoz még az élet, de jelenleg így néznek ki a jövőbeli terveim:
Egyetemre megyek. Számomra ez a legfontosabb. Ha megyek, akkor Bpre megyek, ahol ugye vagy koleszba, vagy albérletbe, de valahol laknom kell. Ha összejönne egy albérlet, és addig együtt is maradunk a jelenlegi barátommal, akkor már szerintem elég érett lenne a kapcsolatunk, hogy összeköltözzünk (még van 2 évem a gimnáziumból, tehát mire oda jutunk, már 3 éve leszünk együtt). Aztán szeretném befejezni az egyetemet, a barátom dolgozna, meg én is, bár szeretném rávenni, hogy tanuljon ő is, legalább levelezőn, mert annyira tehetséges, kár lenne elpazarolnia az életét gyári munkásként vagy bármi. Aztán ha befejeztem/tük a tanulást, és még mindig együtt maradunk, akkor azt mondom hogy összeházasodhatunk.
Persze semmi garancia nincs arra, hogy kibírjuk ezt a jópár évet együtt, de jó belegondolni :) Szóval én is olyan 23-26 között szeretnék.
Még nem mentem férjhez, de van egy komoly kapcsolatom. Remélem ebből egy házasság is ki fog alakulni. 24-26 éves koromban szeretnék férjhez menni. Ha előbb vagy később jön össze, az se baj.
19/L
nem vagyok házasságmániás. az esküvő gondolatától a hideg kiráz. a párom erőlteti, de engem taszít ez a papír-dolog.
azt mondtam neki, ha majd elmúlik a gyermekünk 5 éves, akkor állok elébe.
most vagyunk 23 évesek, korainak tartom. igaz, már 2 éve együtt élünk, de gyereket is csak 30 körül szeretnék, bőven ráér még, addig építem a karrierem, megismerem a világot, hogy a gyerekemet normálisan tudjam nevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!