Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért akarom ennyire? Normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarom ennyire? Normális ez a ragaszkodásom az eljegyzéshez?

Figyelt kérdés

Februárban volt 3 éve hogy együtt vagyunk,kimondhatatlanul akarom hogy eljegyezzen hogy ország világ tudja esküvőt tervezünk,együtt akarjuk leélni az életünket,imádom a párom,mindent megtennék érte,de ö amikor még nem voltunk egy éve sem együtt szilveszter éjfélkor megkérdezte anyuéktól ha következő szilveszterig kibírjuk egymás mellett,eljegyezhet-e?mire mindkét család nagyon meghatódott,elmondta mennyire szeret,hogy ilyen lányt képzel el maga mellé!

Azóta várom a pillanatot,de semmi,folyton mondom neki,hogy most már döntsön...de semmi,mintha már nem akarná összekötni az életét velem,mit tegyek?

2009. márc. 12. 16:53
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
78%

Utolsó 2 hozzászólónak

Olyat egy szóval sem említettem, hogy muszáj volt, miután megkérték a kezem jó ideig vaciláltam, mire igent mondtam. Nem volt romantikus lánykérés, már gyerek is volt, ezért vetődött csak fel a házasság gondolata. Az nem érdekel, hogy a környezetem mit gondol. Viszont az igen, hogy nagyon sok mindent nem tudok csak élettársként intézni. Hivatalos ügyekhez sajnos kell az a rohadt papír. De mivel engem ilyen szempontok vezéreltek, nem is tartottunk nagy esküvőt. Ezért nem értem, hogy Ti hol láttok ebben logikai bukfencet. Én így, hogy voltam élettárs is és most már feleség érzem, hogy semmi nem változik egy papírtól. Nekem nem ezzel bizonyították, hogy szeretnek. De még mindig azt kérdezem, milyen "bizonyíték" az amire kényszeríteni kell egy férfit? Mért nem hozhatja meg ezt a döntést önállóan?

2009. márc. 18. 11:46
 32/37 anonim ***** válasza:
48%
nem a bizonyíték kell szerintem. nem a papírtól változik meg a dolog. Aki igazán szerelmes, és vallásos, annak igen is számít a házasság.
2009. márc. 18. 21:20
 33/37 anonim ***** válasza:
88%
Én is ugyan ebben a cipőben járok, sokszor úgy érzem, már nem akar eljegyezni, pedig mi is 3éve vagyunk együtt!de majd..., majd.., pedig én már tervezgetem hová menjünk stb., ő meg csak azt mondja, ne izguljak ebben az évben eljegyez!Szerintem félnek a kötelezettségtől, vagy nem tudom!
2009. márc. 28. 16:56
 34/37 A kérdező kommentje:

Tegnap este megkérte a kezem a párom:-)

Jővő héten veszük mg a gyűrűket még csak kisérő van...Boldogok vagyunk mind a ketten:-)és igazatok volt,csak arra várt hogy ne ezen görcsöljek:-)

2009. máj. 11. 16:42
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Szuper, gratulálok!
2009. máj. 12. 07:12
 36/37 anonim ***** válasza:
75%

Szívből gratulálok! Én is irtam anno egy hozzászólást, hogy még nem kérték meg a kezem (akik több mint 6 éve vagyunk együtt), azóta én is menyasszony vagyok, és kimondhatatlanul boldog!

Az aki azt mondja, hogy nem változik semmi, azt sajnálom, mert nem érzi azt amit mi! Igen is változott, teljesen más úgy bemutatkozni, hogy menyasszonyom/vőlegényem....

Mégegyszer gratulálok! Esküvő mikor lesz nálatok? Nálunk két év múlva tavasz vége, nyár eleje!

2009. júl. 22. 21:44
 37/37 A kérdező kommentje:

Igazad van!Nálunk is nagyon sok minden változott:-)

Jövö nyáron lesz a lagzink:-)

nektek is gratulálok!

2009. júl. 23. 20:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!