Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarom ennyire? Normális ez a ragaszkodásom az eljegyzéshez?
Februárban volt 3 éve hogy együtt vagyunk,kimondhatatlanul akarom hogy eljegyezzen hogy ország világ tudja esküvőt tervezünk,együtt akarjuk leélni az életünket,imádom a párom,mindent megtennék érte,de ö amikor még nem voltunk egy éve sem együtt szilveszter éjfélkor megkérdezte anyuéktól ha következő szilveszterig kibírjuk egymás mellett,eljegyezhet-e?mire mindkét család nagyon meghatódott,elmondta mennyire szeret,hogy ilyen lányt képzel el maga mellé!
Azóta várom a pillanatot,de semmi,folyton mondom neki,hogy most már döntsön...de semmi,mintha már nem akarná összekötni az életét velem,mit tegyek?
mi is együtt élünk két és fél éve:-)
tudom,hogy a papír nem változtat semmin,nem is az esküvő zavar,azt megbeszéltük,hogy még ráér,és a babaprojekt sem most fog beindulni,csak a mestervizsgám után,de az eljegyzésre úgy érzem eleget vártam...ultimátumot is adtam,az sem változtatott semmit!De ha akkor nem kezdi el hogy ő engem akar élete végéig,nem ragaszkodnék hozzá,de így hogy ő hozta fel több mint 2 éve igenis úgy érzem ideje lépni!
Szia,
En voltam hasonlo cipoben.
A kapcsolatunk elejen, o hangoztatta mindig a hazassagot es az eljegyzest. (En akkor meg nem akartam.) Aztan telt mult az ido, es valahogy ugy ereztem h. megerettunk ra, majd egy kulfoldi nyaralas alkalmaval elmentunk "gyurut" nezni, de nem arra az ujra ..... :(. Tokre meglepodtem, es utanna meg mar bantott is, h. akkor most mi van?!
O erre annyit mondott h. meg nem erzi h. ennek eljott az ideje, es higgyem el h. meg akarja kerni a kezem, de! majd a maga modjan. (Kicsit bantott a dolog, meg kb. 1 hetig.)Aztan ra kb. 3 honapra a masik nyaralas alkalmaval, nagy meglepetesemre eljegyzett.
Azota o surgetne az eskuvot, en meg meg varnek...... :)
Beszeltel mar vele errol?Vagy o mit mond? Tudja h. szeretned?
Persze hogy tudja,az összes trükköt kipróbáltam,interneten gyűrűk nézegetése,azon az oldalon sétálni ahol az ékszerbolt van,kirakat előtt megállni,tudja a pontos méretem,tudja melyik gyűrűt szeretném,azt mondta karácsonykor akarta,de nem tette,most akkor meddig várjak még?különleges Valentint szerveztem,évfordulónkat is tök romantikusra csináltam,hogy hátha rájön,én vagyok még mindig ugyanaz akit 2 éve elakart jegyezni,most meg semmi,örülten féltékeny pedig semmi oka,még csak négyszemközt is utálok más pasival lenni...nekem ö a mindenem,életem értelme,de lassan kezdem ugy érezni hogy ő nem ugy gondolja hogy én lennék a nagy ő!Ez miatt veszekszünk sokat!Ezüst gyűrűnk van amit mindketten a gyűrűs ujjunkon hordunk,2007 nyarán vette!ideges ha véletlen leveszem ,mert tuti nem akarom már őt!DE az nem eljegyzési gyűrű,ha ennek akkora feneket kerít akkor miért nem akar normál eljegyzést!?
Ugy látom nem csak mi nők vagyunk bonyolultak:-)
A pasik az elkötelezettségtől be vannak rezelve. Én kerekperec megkérdezném mik a szándékai. Az idő rohan, és neked is egy életed van. Szerintem meg igenis számít a papír. Nekünk például sokat.
Kérdezd meg hogy megváltozott-e a véleménye, hogy képzeli el a jövőjét. Ha hebeghabog akkor már kicsit fenntartásokkal kezelném a kapcsolatot. A tiszta helyzetek a legjobbak.
Szia,
Utolso vagyok.
Igen, latom probalkoztal :).
Oszinten mondom h. nem ertem a parod:S. Bort iszik vizet predikal(vagy forditva:).
Ha esetleg nem anyagi oka van a dolognak, akkor tenyleg nem tudom, ha tudja h. neked milyen fontos, es meg igy sem csinal semmit, esetleg elmondhatna h. miert nem, hatha tenyleg van olyan ok (amit mi nok nem erthetunk), de sztem. ha mar ennyit beszeltetek rola, legalabb egy magyarazattal szolgalhatna, nem ?:S
Ha mas problematok nincs, marmint nem tavolodtatok el v. ilyesmi, akkor talan neki a fejeben mas tervek vannak ezzel kapcsolatban.
En megegyszer megprobalnam megbeszelni vele, h. fontos neked, es igen nekunk noknek (vagyis sokunknak), fontos ez, es nem csak mert szep gesztus.
Remelem a parod olyan, mint az enyem, es akkor akarja ezt meglepni mikor mar te nem is "gondolsz" ra, DE! mindenkepp hamarosan.
Szia! Na, én ugyanúgy vagyok, mint te. Mi 5 éve vagyunk együtt, már kb. 2 éve várok arra, hogy megkérje a kezem. Sokszor beszélgettünk már a témáról, mondta is, hogy feleségül fog venni, lesz minden, amit csak akarok, DE! Az eljegyzést szeretné a maga módján, a neki megfelelő időben megejteni. Nagyon sokáig nem tudtam/akartam ezt megérteni, de azt vettem észre, hogy minél inkább erőltettem a dolgot, jelenetet rendeztem, annál inkább megrettent a "feladattól".
Nem állítom, hogy nem vágyom rá még mindig veszettül, de sikerült belátnom, hogy kierőszakolni semmi értelme. Szóval most várok, aztán majd meglátjuk.
Mondjuk mi már a babát tervezzük, ez szerencsére segít elterelni a gondolataimat....
Szerintem ne erőltesd a dolgot, úgy is meg fogja tenni, ha már elég felkészültnek érzi magát. Az én párom a folyamatos nyaggatásra végre kimondta, miért írtózik néha a gondolattól: mert olyan görcsös akarást lát rajtam, amitől ő úgy érzi, képtelen megfelelni az elvárásaimnak! És ez egy férfit igencsak tud frusztrálni!
Szóval hagyd, hogy magától döntsön, hadd lehessen ő a férfi... Elvégre mi nem tudjuk megkérni a saját kezünket... ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!