Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért akarom ennyire? Normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarom ennyire? Normális ez a ragaszkodásom az eljegyzéshez?

Figyelt kérdés

Februárban volt 3 éve hogy együtt vagyunk,kimondhatatlanul akarom hogy eljegyezzen hogy ország világ tudja esküvőt tervezünk,együtt akarjuk leélni az életünket,imádom a párom,mindent megtennék érte,de ö amikor még nem voltunk egy éve sem együtt szilveszter éjfélkor megkérdezte anyuéktól ha következő szilveszterig kibírjuk egymás mellett,eljegyezhet-e?mire mindkét család nagyon meghatódott,elmondta mennyire szeret,hogy ilyen lányt képzel el maga mellé!

Azóta várom a pillanatot,de semmi,folyton mondom neki,hogy most már döntsön...de semmi,mintha már nem akarná összekötni az életét velem,mit tegyek?

2009. márc. 12. 16:53
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
68%

Hm.. szerintem kétféle nő állítja azt, hogy nem számít az eljegyzés/esküvő: aki már megégette magát, ill. aki már olyan régóta vágyakozik rá eredménytelenül, hogy inkább ezzel vigasztalja magát.

Mert igenis MINDEN nőt érdekel! Mert így érzi biztonságban magát, születendő gyermekét, stb.

17:47-es és 19:33-as vagyok.

2009. márc. 13. 14:01
 22/37 anonim ***** válasza:
81%

Kedves utolsó hozzászóló. Talán nem kéne minden nő nevében nyilatkoznod. Tudod vannak még olyan nők, akik feltudják mérni, hogy nem egy kierőszakolt papír adja a biztonságot. Vannak még, akik gyereket is úgy vállalnak, hogy ha megromlik egy kapcsolat/házasság, akkor is megállnak a saját lábukon. Szerintem nincs annál a nőnél szánalmasabb, aki büszkén mutogatja mindenkinek az eljegyzési gyűrűjét, amit a nagy Ő-től kapott szerelmi zálogként, csak azt felejti el közölni mindenkivel, hogy ezért milyen aljas módszerekhez folyamodott, hogy a zsarolástól sem riadt vissza.

Ja, és ezt úgy mondom, hogy nem váltam el, nem könyörögtem senkinek, hogy vegyen el. Nekem megkérték a kezemet anélkül is, amibe csak azért mentem bele, mert tudom, hogy rengeteg helyen még nem fogadják el az élettársat a házastárssal egyenlő személynek.

2009. márc. 13. 15:20
 23/37 anonim ***** válasza:
53%
egy erőszakos liba vagy! Ezzel az erőltetéssel max csak azt éred el hogy eltávolodtok egymástól.
2009. márc. 13. 15:47
 24/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó szavakat,és az erőszakos libát is!Talán normális megfogalmazásokat is lehetne írni!az eltávolodást semmi kép nem szeretném,hiszen tök boldogok vagyunk együtt...és végigolvasva sok fórumot,és ezzel a témával való kérdéseket,rájöttem,hagyom öt,gondolkodjon,várjon,amíg akar,igazatok van a papír nem fog semmit megváltoztatni,de egy gyűrű még nem a papír.de majd ha végre rászánja magát leírom ide,hogy aki libának nevezett rájöjjön nem vagyok liba,lehet ő még ennyit sem tud mint én!!!!!Köszi a normális válaszadóknak,egy szóval mindenkinek kivétel aki le libázott!!!!!!!
2009. márc. 14. 08:50
 25/37 anonim ***** válasza:
79%

Egyetértek az elsővel. Ha a párom (nő vagyok) azzal nyaggatna naphosszat, hogy mikor lesz az esküvőnk, és mindenféle trükköket vetne be, hogy "megjöjjön a kedvem", hát én kifutnék a világból. Nekem nincs szükségem a felhajtásra, neki sem. Tíz éve vagyunk együtt, 8 éve együtt is élünk. Ha valaki kérdezi, hogy milyen kapcsolat van köztünk, akkor azt szoktam mondani, hogy hajadon vagyok, és van egy szeretőm. :)))

Egyébként engem nagyon bántana, ha a párom azt vágná a fejemhez, hogy elpocsékolt három évet a semmire. Nem vádolni akarlak, de gondolj bele: úgy hangzik, mintha te kizárólag az esküvőért akarnád ezt a kapcsolatot. Lehet, hogy nincs így, de így hangzik. És nagyon rosszul esik. Hagyd őt gondolkodni: minél többet görcsölsz rajta, annál inkább eltávolítod a gondolatától is.

2009. márc. 15. 16:25
 26/37 anonim ***** válasza:
77%
Összes trükköt kipróbáltad? :)) Ameddig ennyire "nyomulsz", biztos nem fogja megkérni a kezed. Majd ha látja, hogy elfelejtetted, akkor. A lánykérés a pasik dolga. :) Akkor és úgy ahogy mi akarjuk:)
2009. márc. 17. 14:21
 27/37 anonim ***** válasza:
87%

14.21-es!

Ha a ti dolgotok, akkor miért nem teszitek meg?

Pl. 6 éves kapcsolat, tervezitek a jövőt, nemsokára költöztök is a közös lakásba. Tervben van, hogy mikor lenne gyerek-projekt.

Akkor miért kell váratni a lányt? amikor amúgy is minden vágya, hogy a párja megkérje a kezét?

2009. márc. 17. 15:15
 28/37 A kérdező kommentje:
igazad van 15:15 ős.mi már 2 és fél éve együtt élünk,nem értem miért kell ezzer eddig várni,ha azt mondja velem akarja leélni az életét:-(
2009. márc. 17. 16:11
 29/37 anonim ***** válasza:
76%

Kedves 03-13 15:20

Pontosan miért is érzed magad olyan nőnek, akinek nem egy "kierőszakolt papír" jelenti a biztonságot? Hiszen végülis te is "beadtad a derekadat". Csak egy bökkenőt érzek én a hozzászólásoddal kapcsolatban: bármennyire is igyekszel úgy beállítani a dolgot, hogy egyszerűen muszáj volt, mert hát sokan nem fogadják el az élettársi kapcsolatot, szerintem igenis boldogan mondtál igent. Amúgy meg ha téged ennyire nem érdekel a papír, meg ez az egész, az miért édekel, hogy ki mit mond rád/rátok? szóval legalább álszent ne legyél...

2009. márc. 17. 16:36
 30/37 anonim ***** válasza:
52%

Előttem válaszoló!

TEljesen igazad van, az ő hozzászólásában van egy kis logikai bukfenc :-)

2009. márc. 17. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!