Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenképpen kell az eljegyzéshez családi "buli" mindkét fél közeli családtagjaival, vagy elég ha tudnak róla és a Párommal kettesben jegyezzük el egymást?
Amikor értesítjük a családtagjainkat mindkettőnknek illő ott lenni, vagy elég, ha mindenki a maga családjának bejelenti?
Ez azért kérdéses, mert 300km-re lakunk egymástól...de lenne alkalom rá, hogy együtt jelentsük be.
Szia!
Szerintem úgy lenne szép és emlékezetes, ha valamennyien ott tudnátok lenni! Ez egy jó alkalom is lenne, hogy a te és a párod rokonsága jobban megismerkedjen egymással, így, mire az esküvőre kerül sor, már ismerősként köszönthetik egymást, és nagyobb esély van egy " jó bulira".
Én mindig is sajnálni fogom, hogy a mi eljegyzésünket csak a párom közeli rokonságával ünnepeltük, mert nekem nem nagyon van senkim :((
Szóval lehet, hogy később megbánnátok, de ha csak kettesben akartok ünnepelni, az is érthető!
Sok boldogságot!
Köszönöm a gyors válaszokat.Igazándiból valamennyire ismeri már egymást a két család, találkoztak párszor.A Páromnak sincs nagy családja, igazándiból vele együtt vannak öten.Csak az a baj, hogy december környékére tervezzük, Karácsony-szilveszter és akkor csúsznak az utak, rossz az idő, és így nem tudnának lejönni kocsival...aludni meg tudom, hogy hogy tudnának, vagy egyáltalán akarnának-e itt.
Várom a többi választ!!Köszönöm az eddigieket.
szerintem ha olyan eljegyzest szeretnetek, hogy romantikusan, kettesben es kesz akkor az is rendben van. Utolag lehet esetleg egy vacsora vagy valami, mikor bejelentitek...
A paromnak en is azt mondtam, semmifele csaladi hepajt nem akarok majd:P
sok boldogsagot:)
nekem hajnali negykor jott ram, hogy eljegyezzem a baratnomet, igy nyilvanvalo modon nem is volt ott senki rajtunk kivul. aztan csak egyszeruen bejelentettuk a ket csaladnak es kesz. anyam csinalt egy finom vacsorat, de naluk nem volt semmi felhajtas.
oszinten szolva egyikunk sem szereti a nagy bulikat meg a vegtelen, hemzsego embertomeget, szoval pont igy volt jo :D
Szia! Nálunk a két család tudta (csak én nem!), hogy lesz eljegyzés, csak az időpontot nem. Ez a szülinapomra esett, a párom nagyon romantikusan kérte meg a kezem. Aztán utána bejelentettük, hogy megvolt az eljegyzés, de nem volt banzáj. Egyikünknek sem hiányzott, ez ránk tartozik, a mi érzéseink. Az esküvő azért más lenne, de azt meg még nem akarunk.
Szóval a lényeg, ne azt nézzétek, hogy a családnak mi a jó, hanem nektek! Ez csakis Rólatok szól!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!