Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért akarom ennyire? Normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarom ennyire? Normális ez a ragaszkodásom az eljegyzéshez?

Figyelt kérdés

Februárban volt 3 éve hogy együtt vagyunk,kimondhatatlanul akarom hogy eljegyezzen hogy ország világ tudja esküvőt tervezünk,együtt akarjuk leélni az életünket,imádom a párom,mindent megtennék érte,de ö amikor még nem voltunk egy éve sem együtt szilveszter éjfélkor megkérdezte anyuéktól ha következő szilveszterig kibírjuk egymás mellett,eljegyezhet-e?mire mindkét család nagyon meghatódott,elmondta mennyire szeret,hogy ilyen lányt képzel el maga mellé!

Azóta várom a pillanatot,de semmi,folyton mondom neki,hogy most már döntsön...de semmi,mintha már nem akarná összekötni az életét velem,mit tegyek?

2009. márc. 12. 16:53
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
57%

Mi 4,5 éve vagyunk együtt, 3,5 éve együtt élünk, a babánk júniusban érkezik, 2007.07.08-án volt az eljegyzésünk, de csak azért mert én már vagy egy éve nyaggadtam. Pedig a megismerkedésünk után 2 hónappal már megkérte a kezemet, de ekkor még nem akartam igent mondani neki, pedig tudtam, hogy vele fogom leélni az életemet. Azt mondta, hogy azért nem kérte meg azóta a kezem, mert akkor nemet mondtam, pedig nem mondtam nemet, csak annyit, hogy egy év múlva kérdezze, azóta is arra várnék, ha nem veszem rá az eljegyzésre.

Én nagyon szeretnék a felesége lenni, de erre még annyira sem lehet rávenni, mint az eljegyzésre, pedig tudom, hogy szeret és én is meghalnék érte. Most éppen az az indok, hogy nincs rá pénzünk, mert én egy rendes esküvőt akarok, abba bele is pusztulnék, ha 4-en bemennék az anyakönyvvezetőhöz, akkor inkább marad az apasági nyilatkozat.

Hidd el én tényleg megértelek, mert nekem minden vágyam az, hogy azt tudjam mondani, hogy a férjem. És most már tök ciki a dolog, mert nem fogok egyfolytában az orvosnál, a védőnőnél magyarázkodni, hogy ő nem a férjem, inkább, hagyom, hogy mondják, hogy a férjem.

Kitartás!!! Bár nem tudom, hogy én meddig bírom.

2009. márc. 12. 19:07
 12/37 anonim ***** válasza:
83%
17:47 vagyok! Kedves utolsó, tökéletesen megértelek! Én pont tegnap mondtam a páromnak, hogy készüljön az apaságira, mert mivel nem vagyunk házasok, ki kell majd töltenie! Szerintem hatott, mert úgy elkerekedtek a szemei! :-) Azért azt ő sem akarja, hogy így szülessen meg a gyereke, hihi. :-)
2009. márc. 12. 19:33
 13/37 tade ***** válasza:
83%
En egyetertek az elsovel. A parom 34 eves en vagyok 24. Mar 5 eve vagyunk egyutt, es 2 eve osszekoltoztunk. Most engem is lepontoznak de. 18-20 evesen en is szep eskuvorol, feher mennyaszzonyi ruharol almodtam, barmelyik percben igent mondtam volna neki. Most is igy van, de azota rajottem, hogy vannak fontosabb dolgok is. Szeretjuk egymast, es szeretjuk egymast papirok nelkul is. Sok olyant ismerek, akiknek megvolt az ahitott eskuvo, de a kapcsolat nem mukodott es elvaltak. Ha valami nem mukodik, nem fog mukodni akkor sem ha osszehazasodtok. Ha gyerekem lesz ugyanugy fogjuk szeretni, mindent megadunk neki. Szerintetek erdekelni fogja a babamat, hogy ossze vagyunk-e hazasodva? Hat nem. En nem akarok gyerek miatt ferjhez menni csak azert, mert mutassam jo kereszteny vagyok, vagy mert a szuleim, rokonaim, barataim ezt varjak el tolem.
2009. márc. 12. 19:58
 14/37 anonim ***** válasza:
88%

ez egyik hozzászoló irja: "Ha rákell ezt erőszakolni egy férfira akkor is?"

csak a férfi számít, hogy ne legyen ráerőszakolva, és a lelke megsértve? az nem számít hogy esetleg a lány lelkében marad valami rossz emlék, mert ő már rég vágyott volna az eljegyzésre?

mi 6 éve vagyunk együtt. már nálunk is megy a tervezés, lakásvétel, esküvő, gyerek.... mit kb mikor..stb...

de még nekem sem kérte meg a kezem. kapcsolatunk 100%osan jó, semmi probléma nincsen köztünk, és én is vágyom az eljegyzésre. és nem értem, hogy miért nem kérte meg a kezemet, holott ő tudja hogy ez nekem nagyon fontos, és szeretném. az esküvőt később szeretnék, csak eljegyzésre vágyom. sokszor mondta hogy velem szeretné leélni az életét, mindent velem tervez... de akkor miért nem kéri meg a kezem?

szóval átérzem a helyzeted.

2009. márc. 12. 20:17
 15/37 anonim ***** válasza:
85%
Én írtam, hogy nem kéne ezt ráerőszakolni egy férfira se. És nem mondom, hogy az nem számít, hogy a nő mit szeretne. De egy eljegyzés, házasság 2! ember döntése kell, hogy legyen. Ha az egyik fél még nem érzi idejét nem kell sürgetni, és követelőzni. Persze nem muszáj kivárni ezt egy nőnek sem, lehet tovább is lépni.
2009. márc. 12. 21:07
 16/37 A kérdező kommentje:

Ismét veszekedésbe fulladt a beszélgetésünk,és inkább a zuhanyzóban kötött ki a párom,persze utána mentem és megvigasztaltam,bocsánatot kértem tőle és elmondta hogy ö is megakarja kérni a kezem,de neki is van elképzelése és hagyjam hogy ezt ö eltervezze és a maga módján csinálja!

Igazatok van,nem fogom erőltetni,de tuti nehéz lesz!amúgy én nem pontoztam le senkit:-)köszönöm hogy ilyen sok választ kaptam!Akkor nem csak én érzem ezt,szerencsére,most már csak erőt kell gyűjtenem hogy nyugodtan tudjak várni:-)

2009. márc. 12. 21:07
 17/37 A kérdező kommentje:
CSunya dolgot is a fejéhez vágtam,ami most bosszant,azt mondtam neki hogy elpocsékoltam a semmire több mint 3 évet.....ez miatt mentem utánna bocsánatot kérni,rosz érzés ez,de azt mondta megérti hogy ilyet vágtam a fejéhez,.....Nagyon sZERETEM!!!!!
2009. márc. 12. 21:12
 18/37 anonim ***** válasza:
95%

De mi meg is beszéltük, hogy kb mikor házasodjunk össze meg már sok mindent konkrétan tervezünk. És ezért nem értem, hogy miért nem kért még meg. Mert a terveink megvannak, és nem csak beszélgetés szintjén, hanem már nagyon is komolyan. Szóval a kettőnk elhatározása meg van. Csak még gyűrű nincs. Nekem ez a lelkem mélyén kicsit rosszul esik, hogy még nem kért meg. Jól esett volna nagyon, ha így is kimutatja, amit érez.

Vagy ahogy egy másik kérdésnél irta valaki, hogy a férfiaknak nem az a lényeg, hogy mikor, hanem csak az hogy legyen.

2009. márc. 12. 22:16
 19/37 anonim ***** válasza:
58%
20.17-es voltam
2009. márc. 12. 22:16
 20/37 anonim ***** válasza:
95%
Nem hiszem, hogy sokmindenen változtat, és jobb lesz bármi is, ha megvan egy eljegyzés. És attól sem, ha megvan az esküvő. Az a fontos, hogy jól meglegyetek a pároddal, szeressétek egymást. Nagyon sok olyan pár van, akik hosszú évek óta együtt vannak úgy, hogy nincs papír. Nagyon sok olyan pár is van, akik az esküvő után egy-két évvel már a válást fontolgatják. Ez az a téma, amit nem lehet egy pasinál erőltetni. Ha meg akarja kérni a kezed, akkor meg fogja kérni. Bízd rá. Próbálj nem gondolni az egészre, és amikor látja, hogy egy kicsit ellazultál, és már nem minden gondolatod a téma körül forog, akkor lépni fog. Ha látja, hogy duzzogsz, és mérges vagy rá mert még nem kérte meg a kezed, addig biztos nem fogja megkérni a kezed.
2009. márc. 13. 12:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!