Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lányok, ti milyen eljegyzési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti milyen eljegyzési gyűrűt szeretnétek?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 20. 19:06
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
70%
19:34-es vagyok. Persze, hogy nem az a legfontosabb, csak egy gesztus, egy kellék. De ha már egy ilyen fontos döntést jelképez, akkor legalább olyasmi legyen, ami mindkét félnek tetszik.
2011. ápr. 20. 21:09
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Először is, nagyon kedves, figyelmes Tőled, hogy így utánajársz! :)

Szerintem az lenne a legjobb megoldás, ha valami közeli barátnőjét kérdeznéd meg, annyiféle gyűrű van a boltokban, és mindegyik nőnek más tetszik. A lányok az ilyesmit megbeszélik egymás között, ha útba esik, nézegetik az ékszerüzletek kirakatát: én is tudom a közeli barátnőimről, milyen tetszik nekik. :) Így teljesen biztosra mehetsz!

2011. ápr. 20. 21:48
 13/29 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen van és számomra ez a legesleggyönyörűbb

[link]

2011. ápr. 21. 00:16
 14/29 anonim ***** válasza:

nekem fehérarany van és sok kis kővel...

[link]

a második kép, valami ilyesmi csak a nagy kövek helyet sok kicsi van.

Én választottam, de már megbántam, mivel nem praktikus, ha takarítok, mosogatok, vagy akármit csinálok lekel vetnem, mert mindenhová beakad.

ha most választhatnék, akkor valami ilyet választanék

[link]

de semmi kép nem olyat ahol kiállnak a kövek... szerintem nem praktikus ha mindig hordani szeretné akármit is csinál.

2011. ápr. 22. 16:56
 15/29 anonim válasza:

Ezek közöl valamelyiket szívesen elfogadnám.

[link]

2011. ápr. 24. 13:33
 16/29 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

ezeket találtam:)

2011. ápr. 24. 20:47
 17/29 anonim ***** válasza:
Nekem egy egyszerű, egyszínű gyűrű is megteszi...
2011. ápr. 25. 09:19
 18/29 anonim ***** válasza:

Én egyetértek azzal, hogy nem a gyűrű az egészben a fontos, és mondtam a barátomnak, hogy azzal tudná a legnagyobb örömet szerezni, ha - és ne nézzetek teljesen hülyének- azokból a sárga dobozokból áruházakban pörgetne 2-t véletlenszerűen és színes dobozkákban átadná.. nemtudom miért, egyszerűen csak kiábrándultam a sok agyoncicomázott méregdrága ékszerből, arról nem is beszélve, hogy utána úgyis otthon tárolnám a kredencben, mert félek, hogy elveszíteném. Ha meg úgysem látja senki, akkor pláne mindegy, milyen, amúgymeg ezért kiadni ennyi pénzt szerintem felesleges, és így biztos, hogy elég egyedi megoldás lenne a miénk..

Csakhát ő nem nagyon akar ebbe beleegyezni, úgyhogy valószínűleg sima arany gyűrű lesz, mintázat vagy bevésés nélkül :/ de azért kapok műanyagot is :D

De mindegy, az egészben az a legfontosabb, hogy eljegyezzen már végre :D 24/L

2011. ápr. 25. 15:43
 19/29 anonim ***** válasza:
82%

Nem leszek népszerű azzal, amit itt most el fogok mondani. Az eljegyzési gyűrű nálunk az arany karikagyűrű. És ezt mindkét fél, a menyasszony és a vőlegény az eljegyzésen felhúzzák az ujjukra. Ez a gyűrű jelkép. Jegyváltás. A felek ezek után jegyesek lesznek. Jelöltek egy hosszú, boldog házasságra, amelyet a menyegzővel kötnek majd meg. Akkor és csak akkor kap köves gyűrűt a menyasszony illetve a fiatal asszony. Ezt kísérő gyűrűnek hívjuk.

Az eljegyzéskor mindkét fél elkötelezi magát. Tehát a leendő férj, a vőlegény (vevőlegény) is! Ő is jelzi ezt azzal, hogy viseli a gyűrűt.

A mostan elharapódzott új szokás, az eljegyzés gyanánt adott köves gyűrű a menyasszonynak, egy amerikai - bocs, de egy rózsaszínű, édeskés és sokunk ízlésétől nagyon idegen - szokás. Mert ennél a minél drágább, csicsásabb a "fontos", és nem az, hogy a vég nélküli szerelmet jelképező, vállaló, és mindkét felet elkötelező, a végtelenséget jelző karikagyűrűt viseljen a pár mindkét tagja.

2011. ápr. 25. 21:48
 20/29 anonim ***** válasza:

Utolsó! Nem akarlak megbántani, vagy a véleményedet becsmérelni, de em értek teljesen egyet a véleményeddel, minthogy a hagyományos karikagyűrű és a kísérőgyűrű jelképezi a legjobban az örök boldog házasságot és szerelmet.

Ugyanis szerintem a szerelem szabadságot foglal magába. És ha egy párkapcsolatban már a választási lehetőség is korlátozva van arra nézve, hogy milyen ékszert válasszunk szerelmünk "kifejezésére" és emlékeztetésére, akkor szerintem a tradícióban van hiba. Ha nekik tetszik a műanyaggyűrű vagy csak egy köves ezüstöt szeretnének, tegyék. Semmi sem tudd demotiválóbb lenni ilyen téren, mint amikor a fejlődésre és az önkifejezésre nemet mondó tradíciók korlátozzák a saját akaratot.

Ezzel csak azt mondom, hogy persze, akinek nincs igénye arra hogy ne a századok óta megszokottat vegye, és így lett nevelve, és tetszik neki igazán a sima karikagyűrű az tegye. Ha neki tényleg úgy jó akkor egyéni joga. De azért ne szóljuk le azokat se akik "új, nyálas, rózsaszín" életet választanak. Övék, tegyék, hamár a szerelemnél és a boldogságnál járunk.

2011. ápr. 25. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!