Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes erről beszélnem vele vagy halogassam még?
Párommal több mint 3éve vagyunk együtt.Én 19 vagyok ő pedig 28!Édesanyámnál élünk együtt 2éve.Mondhatni nem ez az első kapcsolatom de neki férfi létére igen!Mostanában elég sokat gondolok az eljegyzésre, házasságra.Konkrétan arra hogy a nyáron tarthatnánk eljegyzést.Ő nem igazán hozza fel a témát, én pedig több okból is gondolkodom rajta, hogy felhozzam-e neki.Az egyik például az, hogy én még nem végeztem a sulival, a másik az, hogy egy eljegyzés családias körben elég pénzes lenne, és ő elég fiatalnek tart még.na meg persze az, hogy ha ezt elmondom neki, akkor "nem ijesztem-e" el, hiszen a férfiak nem szeretik ha a nő ezt a témát felhozza.Az ellenérvem ezekre az, hogy a jegyesség ideje eltarthat 1évtől 3évig is, hiszen ez egy felkészülés a házasságra, egy megismerés, kiismerés, "egy próba, és egy felsőbb lépés a kapcsolatba".Tehát nem úgy értem hogy 1év múlva házasodjunk meg, de 2-3év múlva aktuális lenne.
2évvel ezelött az első éves évfodulónkon kaptam tőle egy köves gyűrűt lánykérés gyanánt, most úgy gondolom jöhetne egy eljegyzés is akár.Itthon csinálunk egy kisebb "grill-kertet" és megbeszéltük, ha elkészül meghívjuk az ő családját és az én családomat is az avatásra :) én ezért gondoltam hogy, ha így összejönne a 2család akkor miért ne?! ;)Csak tényleg vacillálok rajta, hogy ezt a témát felhozzam-e neki, vagy hagyjam és bízzam a sorsra?Volt így valaki ilyen helyzetbe hogy ő hozta fel a témát a párjának?Na, és hogyan?
Köszönöm annak,aki jelentette a másik kérdést, elérte célját, törölték!
Viszont remélem olvassátok ezt is!Aki 18évesen külön él,leírná hol és hogyan?
Én 18 évesen költöztem külön, rá fél évre hozzám költözött a párom is.
Egy kis 30 nm-es családi házról van szó, apámnak már évek óta megvolt, ballagásomra felújítatta és nekem adta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!