Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam, hogy eljegyezzen, vagy szakítsak vele?
Én 25, ő 26 éves. Lassan 8 éve, hogy együtt vagyunk, 3 éve együttélünk. Mióta együttélünk, azóta vártam, hogy mikor kéri meg a kezem. Egyszer-kétszer előjött a téma köztünk és mindkettőnk családjában is, de mindig az volt a válasza, hogy majd egyszer...
Tavaly fejeztem be az egyetemet, elkezdtem dolgozni, ő régebb óta dolgozik, és én már elérkezettnek láttam az időt, hogy megkérje a kezem, mert állítólag én vagyok neki a "nagy Ő".
Valentin-napon is nagyon vártam, erre csak egy szál rózsát kaptam. Nagyon rosszkedvű lettem, hisztiztem is, és leordítottam a fejét, hogy ennyi idő után még csak meg sem lep egy gyűrűvel. Már elfogyott a türelmem.
Erre az ő válasza az volt, hogy nem vagyok elég türelmes, miért siettetem???
Ezek után ugy gondoltam, hogy ő sosem fog engem elvenni, márpedig én csak ugy alapítok családot, ha férjhez megyek, ezért szakítottam vele, hazaküldtem.
Másnap beállított, hogy ha megbocsátok neki, akkor megy és rögtön megveszi a gyűrűket.
Most mit csináljak?
Szeretem, de én nem így akarok menyasszony lenni, hogy nekem kell kierőszakolni tőle egy gyűrűt!
Így akármikor elém áll, csak az van előttem, hogy azért csinálja, mert én akarom, és nem azért mert ő is komolyan akarná.
Volt valaki hasonló helyzetben? Segíthetne...
Inyesmi volt nálunk is!!! Az asszony folyamatosan piszkált hogy kérjem meg a kezét! Én meg akartam kérni ,már a gyűrű is megvolt,de azért se kértem meg... Egyszer aztán amikor már nem mondogatta megtettem mert ő a nagy ő!!!
A lényeg: Ne provokáld ki! Ne tedd töbkre benne azt az érzést hogy ő választott! Hiszen lényeges, hogy tényleg Ő kérje meg a kezed, és ne te "KÉRESD"-meg!
Ügyesen! :)
asszem már mindent elmondtak,amit ellehet erről a témáról....de! a gyakorlat azt mutizza hogy a sok évig szedett fogi tabiktól,a nők nehezebben esnek teherbe,és ugye ha valaki 28 éves koráig váratja a párját,lakásszerzés előbb, aztán esküvő,hát mikor jönne a trónörökös?45-50 évesen?
elképesztő!átestek a ló túlsó oldalára ezzel a fene nagy felelősséggel...igenis legyen eljegyzés legkésőbb23 éves korig,esküvő 25 éves korig,nincs értelme sokáig várni ezzel,nem akarom elhinni ,hogy a mai fiatalok ne szeretnék annyira a párjukat ,hogy ez ilyen nagy problémát okozna....az esküvőben a szülők úgyis segitenek,nekem a férjem egy hónapra ezüst,egy évre arany jeggyűrűt vett,másfél évre volt az esküvőnk,lagzival,150 személlyel,ennek lassan 25 éve,jövőre ezüstgyűrű,ezüstlagzi..nem puccos lagzi és drága gyűrű kell,hanem megértés,tolerancia..és hát a család csak akkor tud létrejönni ha két ember egybekel törvényesen is..addig nem család,csak két ember aki összeköltözött,és jelenleg együtt él,viszont ha házasok,ha nem is közös a vagyonuk,jogaik minkét félnek vannak..és a házasságot nem is oly könnyű felbontani...ideális esetben meg sem fordul a fejükben hogy elváljanak...egy szó mint száz..félnek a fiatalok az élettől....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!