Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szeretnék már szülni. Párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék már szülni. Párom szeret, házias, de néha kifordul magából és félek tőle. Ő nemszeretne gyereket. Félek attól, hogyha új kapcsolatot keresnék az ismerkedési időszak újabb éveket venne el, és nem lehetne addig gyerekem. Véleményetek?

Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 12:48
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
88%
háát kicsit összetett,alsóban egy osztályba jártunk aztán 5. osztálytól már máshova jártam teljesen más helyre költöztünk tehát megszűnt minden kapcsolat,aztán most úgy másfél éve egyszer csak az iwiwen rám írt mert az egyik régi osztálytárs ismerősei között ott voltam és kíváncsi volt mi van velem.Aztán flegmán megkérdezte eljönnék e vele moziba,azt hitte hogy mint minden csaj első alkalomkor nemet mondok hisz mégis egy idegen volt most már számomra enni év után,de én igent mondtam és azóta happy end:D mert kiderült hogy mindketten bolondok vagyunk más nem is tudna elviselni minket:) megjegyzem ő az első kapcsolatom és 25 vagyok:) szóval nem aggódom hogy mikor lesz gyerek,hisz jön amikor felkészültem rá meg amikor a környezet is megfelelő lesz a lényeg,hogy akkor érdemes gyereket vállalni amikor minden klappol köztük a párod is alkalmas gyereknevelésre,sok embert ismerek akinek olyan apja vagy anyja van,hogy sajnálom szegényeket:(
2011. márc. 7. 16:15
 42/45 anonim ***** válasza:
88%
megjegyzem előtte sok randim volt de mindegyik uralkodni akart rajtam ezért inkább bevállaltam,hogy szingli maradok pedig naaagyon akartam már egy társat akkoriban
2011. márc. 7. 16:18
 43/45 anonim ***** válasza:
83%
20 évesen ugye nem komoly, hogy a szülésen jár az agyad és ez a legnagyobb problémád? Jézusooooom
2011. márc. 7. 17:11
 44/45 anonim ***** válasza:
86%
tavaly májusban szültem.azt hittem h a megfelelő embernek de tévedtem.szülés után 3 héttel az apuka lelépett a legjobb barátnőmmel.én meg maradtam egyedül a gyerekkel.gyárban melóztam szülés előtt évekig.120 körül kerestem.ami annyit tesz h így a gyedem adókedvezménnyel mindennel együtt 98 ezer+ a csalási+ a gyerektartás.és tudod mit?rohadt nehéz egyedül.2 hónapig bírtam albérletben,segítség nélkül.aztán azóta rá vagyok kényszerülve arra h a nagymamámnál éljek a kislányommal,mert egyedül nem megy.és ez nagyon rossz így.tehát jól gondold meg h ennek az embernek akarsz e szülni,meg tényleg gyári munkás akarsz e lenni.nagyon értelen vagy te még agyilag.előbb nőjj fel.
2011. márc. 7. 22:11
 45/45 anonim ***** válasza:

22.11 a barátnőm is pont így járt... Mintha ezt ő írta volna.

De mindkét esetben az volt a lényeg, hogy rossz volt az apa. Azért maradtál te is csóró, meg ő is. Ketten, összetartással azért még ha kicsi is a fizetés, lehet jutni valamire. Csak nem agresszív vagy éppen a párját nem tisztelő, megcsaló apajelölttel... (Nyilván Te nem tudhattad, barátnőm is reménykedett a jóban, holott látszott, hogy nem egy ideális társ az illető - a Kérdező esetében viszont valósággal ordít, hogy ennek nem lenne jó vége...)

A tapasztalataid megosztása hasznos, de ne tegyél már hozzá olyanokat, hogy a Kérdező "éretlen agyú" stb. mert azzal azt éred el, hogy megsértődik, és nem hallgat Rád...

2011. márc. 8. 10:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!