Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szeretnék már szülni. Párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék már szülni. Párom szeret, házias, de néha kifordul magából és félek tőle. Ő nemszeretne gyereket. Félek attól, hogyha új kapcsolatot keresnék az ismerkedési időszak újabb éveket venne el, és nem lehetne addig gyerekem. Véleményetek?

Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 12:48
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus, alig múltál 20, 1 évet se dolgoztál még, hova akarsz gyereket szülni? Ráadásul ilyen kapcsolatba?? Megütött, és te még vele vagy? Sőt, még gyereket is akarsz szülni neki? Hát te nem vagy komplett, már ne haragudj... Először talán anyagi biztonság meg normális kapcsolat kéne, nem gondolod? Ennyire felelőtlen és meggondolatlan nem lehetsz... Nagyon nem való neked még gyerek.
2011. márc. 7. 13:14
 22/45 anonim ***** válasza:
100%

Én semmiképpen nem szülnék neki, de a pofozkodás után ott is hagytam volna.

Szép dolog, én is szeretem, ha egy férfi "házias", ahogy írod, DE ő nem azért házias, hogy Neked jobb legyen, hogy egyenlően osszátok el a terheket - hanem azért, hogy még ebben is uralkodhasson rajtad. Ez nem háziasság, hanem kóros rendmánia, és az nem nagy segítség, ha egy morzsa miatt ordít, sőt meg is üt, úgyhogy az állítólagos háziassága miatt érdemtelen a szeretetedre, mert ez nem háziasság, nem egyenlő tehermegosztás, nem kedvesség, segítség.

Annak se kéne bedőlnöd, hogy te vagy a mindene stb. meg hogy nélküled mit csinálna - akkor amikor rád merte emelni a kezét, nem gondolt erre? Utólag mondani könnyű.

És véletlenül senkit nem lehet megütni, ezt Te is tudod...

2011. márc. 7. 13:16
 23/45 anonim ***** válasza:
100%

Nem egészséges dolog az ilyen szintű rendmánia.

Meg hogy így kifordul magából és még meg is ütött, később csak rosszabb lesz.

2011. márc. 7. 13:19
 24/45 anonim ***** válasza:
100%

Ó,Drága!

ki mondta neked,neked már ennyire előre kell gondolkodnia az életről,meg erről a kapcsolatról?Élj,tanulj,szórakozz,dolgozz,vedd ki ebből a kapcsolatból ami pillanatnyilag jó neked...,de ne tervezz ennyire előre.

Őszintén szólva ennél a pasinál minden ujjadra 10-10 különb pasit hozz még utadba a sors az elkövetkező évekbe...Csak tartsd nyitva a szemed!

2011. márc. 7. 13:23
 25/45 anonim ***** válasza:
100%

Ne szülj neki!tönkretennéd a magad és a gyermeked életét is!

20 évesen nem kell beletörődnöd egy rossz kapcsolatba!!!

hagyd ott ezt a pasit,találsz olyat,aki jól bánik veled,és gyereket akar majd tőled,és nem feltétlenül kell éveknek eltelnie!

az egyik ismerősöm kilépett egy több,mint 10 évig tartó kapcsolatból(amiből nem lett se házasság,se gyerek),és néhány hónap múlva már feleség volt,és azóta megszületett a kisfia is!(de ő már 30 volt mikor ezt meglépte)

nem ő a megfelelő férfi számodra,ez biztos,ilyen fiatalon pedig nem kell beletörődnöd,h így beszél veled,pláne,h meg is ütött-tudod,h máskor is megfog,és a gyereket is!

sok sikert a továbblépéshez!

2011. márc. 7. 13:24
 26/45 anonim ***** válasza:
100%

Légy szíves Kosztolányi Rend c. novelláját olvasd el:

[link]

2011. márc. 7. 13:26
 27/45 anonim ***** válasza:
100%

Remélem nem gondoltad komolyan ezt a gyerek dolgot.Ilyen körülmények közé semmiképp!

1. Ő NEM akar gyereket!Hiába 27 éves,egy pasinál nem számít,ha 30 fölött lesz,mire gyereke születik,csak szellemileg és érzelmileg érjen meg a gyerekvállalásra.Ez az ember még messze van ettől.

2.Még tanulsz.Utána még el kell tudnod helyezkedni.Gyakorlatot kellene szerezni,mert nem szép dolog fél-1 év munka után az első munkahelyedről rögtön szülési szabadságra menni.Mire szóba jöhet egyáltalán a szülés,addigra 23-25 éves leszel.Ennyi idő alatt bőven találsz egy normális embert,mert akivel most vagy ő,nem ép!

3.Agresszió.Szerinted,ha most,az első évben,amikor elvileg az udvarlás korszaka tart,nem hord a tenyerén,sőt,kb. úgy bánik veled,mint egy állattal,akkor 10 év múlva mi lesz? Ha a gyerek rossz lesz vagy nem tudsz kellő rendet tenni a gyerek mellett,akkor elver a nadrágszíjával? Te komolyan ilyen családi életet akarsz????

Mi előtt világra hozol egy gyereket,előbb biztosítani kellene hozzá a feltételeket. Nem nike cipőre gondolok,de nem egy idegbeteg apára!!!!!!!!

2011. márc. 7. 13:31
 28/45 A kérdező kommentje:

Anyagi biztonságom egyébként van!Saját lakásom van 3 szbosá teljesen felújitva!Szóval mivel nekem már ez megvan,azért vagyok úgy vele hogy akkor nem kell 30 éves koromig várni!Egyik ismerősöm 21 évesen szült,de neki kölcsönt kellett felvenni a lakásra de így is boldog!

És nagyon sok 20 év körüli ismerősöm van aki szült és boldog és mégegyet akar!

2011. márc. 7. 13:38
 29/45 A kérdező kommentje:
hát, igen.ő aztmondta hogy minek akarok szülni ha egy rabszolga lennék a gyerekemnek:(Mondtam neki,hogy nemtudom miről beszél mert nem így kell felfogni!Egyébként igen,az igaz hogy nem tűnik ideállis apának,de az hogy 22 évesen szerettem volna szülni abba szerintem semmi rossz nincs!Sok ennyi idős anya van és imádják a gyereküket!
2011. márc. 7. 13:39
 30/45 A kérdező kommentje:
Igen nekem is van ismerősöm aki 7 évig élt együtt a párjával,szakítottak és 3 hónap után már gyereket akartak a párjával,megis lett az esküvő és 23 évesen az első kisgyerek!
2011. márc. 7. 13:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!