Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék már szülni. Párom szeret, házias, de néha kifordul magából és félek tőle. Ő nemszeretne gyereket. Félek attól, hogyha új kapcsolatot keresnék az ismerkedési időszak újabb éveket venne el, és nem lehetne addig gyerekem. Véleményetek?
Tudod nagyon szép és jó hogy anyuék a segged alá toltak egy 3 szobás lakást (vagy örökölted, de itt most nem is ez a kérdés), de az anyagi biztonság tudod ennél kicsitt többről szól! Pl. hogy legyen biztos állásod, vagy legalábbis egy jó végzettséged, és munkatapasztalatod, illetve ezen kívül legyen megtakarított pénzed. Van neked fogalmad arról hogy mennyi pénzbe kerül egy gyerek megszülése, majd a nevelése? Honnan akarod 0 munkatapasztalattal előteremteni ezt a pénzt? Vagy úgy gondoltad, majd a párod fizeti, mert te úgyse tudnád? És ha a párod lelép (ahogy bizony nagyon sokakkal megesik) akkor hova mész, mit csinálsz egy kisgyerekkel?
Na de ez a fejtegetés esetedben teljesen felesleges, mert az alapvető hiba ott van hogy a párod azon kívül hogy NEM AKAR GYEREKET (ami már önmagában elég indok), még egy beteges, agresszív idióta is (leírásod alapján), te meg borzalmasan naív vagy ha azt gondolod hogy Te egy ILYEN férfival habos-babos rózsaszín felhőkön úszó kis családot fogsz alapítani. Szállj le a földre könyörgök!!!! A te esetedben életveszélyes butaságról beszélünk, mert ha ne adj isten mégiscsak gyereket fogsz szülni EBBEN az élethelyzetben, ENNEK a férfinak, azzal a még meg se született szerencsétlen gyerek életét is tönkrevágod. Ébredj már fel ember!!! Hiába mondja a párod hogy jaj de szeret, amikor aztán üvölt veled és pofánvág. Ennyire naiv nem lehetsz...
De értsd már meg kedves Kérdező, a fő gond nem az, hogy 20 év körüli vagy, nekem semmi bajom azzal, ha valaki annyi évesen vállal gyereket, értem, hogy Te ezt örömnek és nem tehernek éreznéd - az "apajelölttel" van a gond.
Arra nem gondolsz, hogy ha Téged üt, akkor a gyereket is simán megverné????????
Pláne egy gyerek még csak nem is igyekszik annyira a rendtartásban, mint Te...
Ebbe is gondolj bele. A gyerek nem egy helyben ül, hanem morzsázik, szétszór, maszatol, összeujjnyomozza a bútorokat, szétpakol, netán még ha beteg, hányhat is. Na akkor mit fog csinálni a párod...?
Te fel is fogod,amiket írsz? Hogy nem tűnik ideális apának,ez egy elég enyhe kifejezés. Ez egy idegbeteg állat,aki azért tart téged,hogy legyen ki kiszolgálja és elég akartgyenge ahhoz,hogy ne szoljon vissza,de egy-két pofonnal még kordában tartható. Ha szerinted ez a szeretet,akkor veled is komoly bajok vannak.
Nem az a gond,hogy gyereket akarsz 22 évesen.Hanem az,hogy ennek az embernek akarsz szülni. A gyereknek még egy híd alatt egyedül is jobb lenne,mint egy ilyen apa mellett,aki ráadásul nem is akarta őt!
Nők küzdenek a családon belüli erőszak ellen,próbálják a bajba jutott nőket és gyerekeket kiszabadítani az ilyen családokból,te pedig önként akarsz besétálni és még a gyerekedet is magaddal rántani ebbe az életbe? Neked tényleg eljut az agyadig,ami veled történik vagy csak van egy elképzelésed,a fiatal anyuka leszek,boldog család leszünk,végülis kit zavar egy-két pofon és üvöltés,az még belefér!
Ilyen családba gyereket vállalni....büntetni kellene az ilyen anyát!
őőő,akinek nincsen szakmája vagy van is ott a gyár!
És addig ameddig nem tudja az illető hogy honnan van a házam rohadtul ne szidalmazzon mert nem az volt a kérdés,és mellesleg nem volt könnyű életem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jah,és a gyárba mindig felvesznek mindenkit a legtöbb ismerősöm is évek óta ott dolgozik hiába van szakmája,és 80 at megkapnak!és használtan is lehet olcsó dolgokt venni meg még ott van a családi is!és van fogalmam róla mert rokonoknak szomszédaimnak barátnőimnek is van gyereke és egyik sem halt bele sőt akarnak,jah és kölcsönük van a lakásra,gyárba dolgoznak és de érdekes mégis megélnek!
és szerintem nem tul jo 30 éves kor fölött szülni mert a legtöb mind aztmondja hogy előbb kellett volna a gyerek és utána a karier!ugyanis nem mindegy hogyha az anyuka már 50 éves a gyerek akkor végzi el a sulit job esetben!
és mellesleg,párom nagynénje egyedül nevel 3 gyermeket lakás kölcsönnel és mellette még tanult is akkoriban,és mégis van pénze ház újitásra,
Kedves Kérdező, nem mi bántuk, hanem a párod...
Nem a korod a fő baj, nem az anyagiak a fő baj, hanem az, hogy bántalmazó kapcsolatban élsz. Ha ebbe a kapcsolatba szülsz, a gyereket is kiteszed a verés veszélyének. Duplán, mert a verekedős apa akkor is megveri a gyerekét, ha akarta - a te párod még csak nem is akarja.
Ezekre nem figyelsz, Te is tudod, hogy ez a legnagyobb gond, de ezeket mintha elengednéd a füled mellett. Senki nem akar itt bántani, én mindig szomorú vagyok és egyben felháborodok, meg aggódok is, ha arról hallok, hogy egy férfi kezet emel egy nőre.
na mindegy,köszönöm azoknak akik rendesen válaszoltak!
aki meg szidalmaz nemérdekel és nemis értek vele egyet,de viszont abban igen,hogy sajnos lehet,hogy lépnem kellene és érzem is.
de tényleg nazt nemértem,aki ilyen tragikusan fogja fel,hogy gyár meg használt ruha,ő hányévesen szült,és hol dolgozik most?nemtudom mért beszél ilyen tragikusan.
Itt tényleg csak párommal van a gond,de se a kor se a gyár nembaj.mellesleg sokan vesznek használt ruhákat,énis hordom és szeretem,és még gazdag unokatesóm is kapott használt ruhákat és semmi baja nincs ezzel hanem örült neki.
ilyen mániákus ember mellé nincs értelme gyereket szülni,mert ha rendmániás tegyük fel hogy a gyerek ott hagyja a kis autóját vagy babáját és apuci máris pofon vágja vagy leordítja egyik sem jó a picinek.Plusz még nem vagy lemaradva semmiről inkább keress valakit és várj még a gyerek szüléssel minthogy egy ilyen beteges rossz indulatú alakkal,mert oké szeret téged meg minden,de ez csak a felszín apám is mindig hitegette anyámnak hogy szereti imádja aztán mégis lelökte a lépcsőn:S és még volt pofája másnak is azt bizonygatni,hogy szereti szóval ez csak mézes madzag azoknak a csajoknak akik csak nem akarnak egyedül maradni(vagy gyereket akarnak minél előbb és nem veszik figyelembe azt hogy a gyereknek mi lenne jó csak azt hogy jaj nekem kell gyerek)hidd el jobb egy olyan férfi mellett lenni aki nem bánt semmiért mindig segít és soha nem ordít veled mint az én párom,sose emelne kezet rám még a hangját sem emeli fel és emellett a tenyerén hordozz
a helyedben húznám el a csíkot,mert hiába dícsérgetne engem ha ennyire agybeteg ilyen fiatalon később se számíts semmi jóra
hidd el jobb egy olyan férfi mellett lenni aki nem bánt semmiért mindig segít és soha nem ordít veled mint az én párom,sose emelne kezet rám még a hangját sem emeli fel és emellett a tenyerén hordozz
Dejó neked!nagyon irigyellek!
és a valóságba vagy neten ismerted meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!