Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szeretnék már szülni. Párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék már szülni. Párom szeret, házias, de néha kifordul magából és félek tőle. Ő nemszeretne gyereket. Félek attól, hogyha új kapcsolatot keresnék az ismerkedési időszak újabb éveket venne el, és nem lehetne addig gyerekem. Véleményetek?

Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 12:48
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%
Megoldatlan, és rossz kapcsolatba semmiképp ne szülj gyereket! Egyrészt a gyerek inná meg a levét, másrészt meg te sem nagyon tudnál mit csinálni, hisz évekig "meg lenne kötve a kezed", hacsak nincsenek milliók a bankszámládon, és egyedül is jól elboldogulnál a gyerekkel!
2011. márc. 7. 12:57
 12/45 anonim ***** válasza:
85%
Ha egy kapcsolatban az egyik fél nem szeretne gyereket, az baj. Így ne is akard bevállalni. Lehet hogy mire jönne a baba már örülne neki, de mi van ha nem? Mi lesz ha késöbb még jobban kifordul magából a baba miatt, mert nem örül neki?!
2011. márc. 7. 12:59
 13/45 A kérdező kommentje:

Sajnos olyan,hogy pl szereti a rendet az oké.de annyira betegesen hogyha egy morzsát lát a földön elkezd kiabálni hogy mivel szerinte kupi van és nem takaritottam már megint neki kell csinálni.És előveszi a porszívót és porszívózik.Ha mondjuk ő 2 kor akar menni boltba kiabál hogy nemkészültem el pont 2 re,és pattog nekem.Millió ilyen példái vannak.este pl nemtudott aludni és reggel ment dolgozni és ütötte az ágyat,és mormogott.amikor megpróbálom vele megebszélni a dolgokat akkor ezt észre sem veszi magán.szerinte ő jó és max velem van baj ha ezt elitélem.volt amikor megis ütött,és néha ha nemcsinélom amit ő akar nagyon gonoszan néz és kiabál és inkább megteszem minthogy megint "véletlen megüssön"

a gyerekekről meg azt gondolja hogy felesleges pénzkidobás.Én mindennél jobban szeretnék már anya lenni.Pedig én 20 multam ő pedig már 27 éves.Eljegyzés"állítólag nagyon szeret de konkrétan nem mondta meg hogy gyüjtsünk jegygyűrűre,de ha rákérdezek azt mondja hogy a munkahelyén is mondta hogy majd elakar jegyezni.1 éve és 4 hónapja élünk együtt.amiért eddig nem szakítottam:sajnos az hogy a jó tulajdonságaival visszaszeretgeti magát.nagyon szeret dícsér mindig,segit mindenben,sőt most jelenleg ő dolgozik én pedig tanulok,szóval én nagyon keveset adok le hozzá képest.és mindíg mondja hogyha szakítanák nem lenne kedve már semmihez sem és én vagyok neki a mindene.De nagyon makacs,és a családjával se tartja a kapcsolatot,csak én beszélek velük vagy megyek hozzájuk

2011. márc. 7. 13:00
 14/45 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp ne szülj! Már az önmagában elég indok, hogy a párod nem szeretne gyereket!. És akkor még ott van a többi. Szerintem mihamarabb lépj ki ebből a kapcsolatból. Én ismerek olyan férfit, aki azért vált el a feleségétől, mert az nem akart gyermeket szülni, mert csak a karrierjét építgette. Elváltak, és nagyon hamar megismerkedett egy szintén elvált csajjal, s nagyon hamar megszületett az első gyermekük. Azóta már a második is. Csak azért írtam le, hogy hidd el van ilyen is. És nem kell föltétlenül hosszú éveknek eltelnie. De az első lépést mihamarabb tedd meg!
2011. márc. 7. 13:03
 15/45 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leírni,hogy úgy mondtam hogy 2 év múlva szerettem volna szülni,mert 1 éves munkaviszonyom is szeretném ha meglenne,és utána még mire megszületett volna a babó,és addigra már ő is 29 lett volna:(
2011. márc. 7. 13:05
 16/45 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2011. márc. 7. 13:06
 17/45 anonim ***** válasza:
100%

20 éves?! Azt hittem, rég elmúltál 30 és házasságban élsz!

Kérdező! Amiket leírtál a kommentedben, az nem normális egy kapcsoaltban. Ha még eljegyzés sem volt, annak inkább örülj, és menekülj, ameddig lehet.

Sok választásod nincs, vagy most rúgod ki és pár éven belül találsz egy normális pasit, aki akar gyereket és megbecsül, nem minden apróságért leordítja a fejedet (és még bőven fiatal leszel a gyerekhez), vagy benne maradsz ebben a kapcsolatban még 5-10 évig (vagy amíg a pasid ki nem rúg...), és utána keresel egy normális pasit, de akkor már nem húszon, hanem harminconéves leszel.

Vagy teherbe esel, és egyedül neveled a gyerekedet. Ez a pasi nem fog pelenkázni, nem fogja szeretni a gyereket (mert nem akarja!), vele is ordítani fog, és a gyerek sok takarítással, rendrakással, rabszolgamunkával (főzés-etetés-pelus-főzés-etetés-rendrakás-pelus-főzés... stb.) jár. Az egész életed abból állna, hogy próbálnál neki megfelelni, de esélyed sem lenne. Szétmennétek hamar. És gyerekkel nehezebb párt találni, mint anélkül.

34N

2011. márc. 7. 13:11
 18/45 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal vagy még, és egy 1 éves kapcsolat sem a világ. Úgy írtál, mintha legalább egy harmincas évei közepén lévő nő lennél egy 10 éves gyerektelen kapcsolattal a háta mögött, akinek már bizony nagyon ketyeg a biológiai órája. De ember, még csak 20 éves vagy!! Simán van időd keresni egy normális pasit, mert én egy ilyen mellett, mint ez tutira nem maradnék!
2011. márc. 7. 13:12
 19/45 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, mi 32 évesek voltunk a férjemmel, mire minden körülmény rendbe jött és mertünk gyereket vállalni. 20 évesen még hova rohansz? Először rendet kell rakni magad körül, minden értelemben! A baba és a saját érdeketekben is. Ne szülj egy ilyen fickónak, sztem mentálisan van probléma. Ráadásul még örökölheti is a gyerek a génjeit...
2011. márc. 7. 13:12
 20/45 anonim ***** válasza:
100%
Szia.20 évesen még egyáltalán nem vagy elkésve,hogy szülhess.Keress inkább egy másik férfit,ha nem akar gyereket nem csodálom.Vajon mit csinálna szegénnyel ha össze vissza kenne és morzsázna,és a játékok szerte szét lennének?
2011. márc. 7. 13:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!