Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék már szülni. Párom szeret, házias, de néha kifordul magából és félek tőle. Ő nemszeretne gyereket. Félek attól, hogyha új kapcsolatot keresnék az ismerkedési időszak újabb éveket venne el, és nem lehetne addig gyerekem. Véleményetek?
Sajnos olyan,hogy pl szereti a rendet az oké.de annyira betegesen hogyha egy morzsát lát a földön elkezd kiabálni hogy mivel szerinte kupi van és nem takaritottam már megint neki kell csinálni.És előveszi a porszívót és porszívózik.Ha mondjuk ő 2 kor akar menni boltba kiabál hogy nemkészültem el pont 2 re,és pattog nekem.Millió ilyen példái vannak.este pl nemtudott aludni és reggel ment dolgozni és ütötte az ágyat,és mormogott.amikor megpróbálom vele megebszélni a dolgokat akkor ezt észre sem veszi magán.szerinte ő jó és max velem van baj ha ezt elitélem.volt amikor megis ütött,és néha ha nemcsinélom amit ő akar nagyon gonoszan néz és kiabál és inkább megteszem minthogy megint "véletlen megüssön"
a gyerekekről meg azt gondolja hogy felesleges pénzkidobás.Én mindennél jobban szeretnék már anya lenni.Pedig én 20 multam ő pedig már 27 éves.Eljegyzés"állítólag nagyon szeret de konkrétan nem mondta meg hogy gyüjtsünk jegygyűrűre,de ha rákérdezek azt mondja hogy a munkahelyén is mondta hogy majd elakar jegyezni.1 éve és 4 hónapja élünk együtt.amiért eddig nem szakítottam:sajnos az hogy a jó tulajdonságaival visszaszeretgeti magát.nagyon szeret dícsér mindig,segit mindenben,sőt most jelenleg ő dolgozik én pedig tanulok,szóval én nagyon keveset adok le hozzá képest.és mindíg mondja hogyha szakítanák nem lenne kedve már semmihez sem és én vagyok neki a mindene.De nagyon makacs,és a családjával se tartja a kapcsolatot,csak én beszélek velük vagy megyek hozzájuk
20 éves?! Azt hittem, rég elmúltál 30 és házasságban élsz!
Kérdező! Amiket leírtál a kommentedben, az nem normális egy kapcsoaltban. Ha még eljegyzés sem volt, annak inkább örülj, és menekülj, ameddig lehet.
Sok választásod nincs, vagy most rúgod ki és pár éven belül találsz egy normális pasit, aki akar gyereket és megbecsül, nem minden apróságért leordítja a fejedet (és még bőven fiatal leszel a gyerekhez), vagy benne maradsz ebben a kapcsolatban még 5-10 évig (vagy amíg a pasid ki nem rúg...), és utána keresel egy normális pasit, de akkor már nem húszon, hanem harminconéves leszel.
Vagy teherbe esel, és egyedül neveled a gyerekedet. Ez a pasi nem fog pelenkázni, nem fogja szeretni a gyereket (mert nem akarja!), vele is ordítani fog, és a gyerek sok takarítással, rendrakással, rabszolgamunkával (főzés-etetés-pelus-főzés-etetés-rendrakás-pelus-főzés... stb.) jár. Az egész életed abból állna, hogy próbálnál neki megfelelni, de esélyed sem lenne. Szétmennétek hamar. És gyerekkel nehezebb párt találni, mint anélkül.
34N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!