Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A fiam nősülni akar!
A 21 éves fiam bejelentette, hogy 4 hónap után eljegyzi a barátnőjét. Ezen jót mosolyogtam, úgy fogtam fel, hogy csak vicc.
Erre most azon kapom a fiatalokat, mikor náluk voltam, hogy esküvői magazinok vannak az asztalon, és most augusztusra tervezik. Ráadásul a lány azóta terhes lett, most 8 hetes.
De túl fiatalok még!
Mondtam a lánynak, hogy el kéne vetetnie, de az a kis... csak annyit mondott, nem!
Nem akarom, hogy a fiam elrontsa az életét.
Próbáltam vele beszélni, hogy legalább várjanak egy évet, próbálja ki az apaszerepet, kevésbé kötötten.
Biztos vagyok benne, hogy a lány csak a pénzére hajt.
szia, nem tudom , aktuális még a kérdés...
Nálunk is ugy volt h a srác 20 volt akkor és már esküvöt akart. Én eljegyzést felbontottam ( sok ok volt.. pl a fiu teljesen megbizhatatlan volt olyan értelemben , h pl egy feleség eltartása mind pénz mind érzelmileg... nem hogy még gyerek... ).
Anyukája nem bírt engem, és szerintem bennem is csak azt látták h a pénzt akarom... ja és a szexröl is elbeszélgettek velem... szal Ilyen esetben te nem voltál elövigyázatos, bár ami velem történt az meg már pofátlanság. igaz h nincs beleszólási jogod...
Elöször még fiatal a lány, gondolom a szüleit ismered. kérdezd meg öket , h ök mit szolnak. ( nem kéne 20évesen gyerek még annak a lánynak, még akkor sem ha csak a fiadat akarja igy megtartani). és ha ök is támogatják az ötletet, mert sajnos vannak ilyenek akk jön a fiad.
Mondd el neki, hogy ez mivel jár. anya vagy mesélj arrol , h mit jelent egy gyerek felnevelése ( az éjszakázás, a pénz, a rengeteg idö->ami nekik nyüg lenne, mert nem várták.. ). onnantól ök már nem élhetnek "tini" korszakot. nem fognak tudni mellette bulizni, csak munka-munka. Vidd el öket jegyes okatatásra. majd ott ki lesznek józanitva. a másik h gratula, h ilyen hamar kis kufircból gyerek lett. és ezzel a fiad már megbélyegezheti magát, h már családfö ilyen fiatalon.. meg amugy is. Nekik ez még buli és tudom a legrosszabb h te meg csak nézed, h rontja el az életét. utána meg jön h anyu segits. nincs valaki a közelben aki nem rég szült?! mert valoban valószinü h ez miatt házasodnak. 4 hónap az semmi... föleg nem ilyen fiatalon. anyit tudhatnak egmyásrol h jo az ágyban. sztem a lány fel sem fogja h mi lesz most.
probálj meg valamit kiokoskodni, bár sztem már a lány,....... sok sikert! remélem jol döntenek!
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!