Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A fiam nősülni akar!
A 21 éves fiam bejelentette, hogy 4 hónap után eljegyzi a barátnőjét. Ezen jót mosolyogtam, úgy fogtam fel, hogy csak vicc.
Erre most azon kapom a fiatalokat, mikor náluk voltam, hogy esküvői magazinok vannak az asztalon, és most augusztusra tervezik. Ráadásul a lány azóta terhes lett, most 8 hetes.
De túl fiatalok még!
Mondtam a lánynak, hogy el kéne vetetnie, de az a kis... csak annyit mondott, nem!
Nem akarom, hogy a fiam elrontsa az életét.
Próbáltam vele beszélni, hogy legalább várjanak egy évet, próbálja ki az apaszerepet, kevésbé kötötten.
Biztos vagyok benne, hogy a lány csak a pénzére hajt.
Az ő dolguk. 21 évesen már nem annyira fiatalok.
Ha terhes lennék a barátom anyjának semmi beleszólása nem lenne, hogy megtartsam-e a babát vagy sem.
nem hiába utálja mindenki az anyóst!!
felnőtt ember a fiad,ő dönti el mit kezd az életével,neked sem szabdták meg mikor mit csináltál az életeddel.Ha elszúrtad magadnak szúrtad el.
22/N
Már bocs de tipikus szar anyós vagy.
A fiaddal beszélgettél a terveiről?
Nem érdemes ellenezned, úgyis a fiad akarata győz majd.
Megkimélheted magad egy csomó stressztől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!