Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A fiam nősülni akar!
A 21 éves fiam bejelentette, hogy 4 hónap után eljegyzi a barátnőjét. Ezen jót mosolyogtam, úgy fogtam fel, hogy csak vicc.
Erre most azon kapom a fiatalokat, mikor náluk voltam, hogy esküvői magazinok vannak az asztalon, és most augusztusra tervezik. Ráadásul a lány azóta terhes lett, most 8 hetes.
De túl fiatalok még!
Mondtam a lánynak, hogy el kéne vetetnie, de az a kis... csak annyit mondott, nem!
Nem akarom, hogy a fiam elrontsa az életét.
Próbáltam vele beszélni, hogy legalább várjanak egy évet, próbálja ki az apaszerepet, kevésbé kötötten.
Biztos vagyok benne, hogy a lány csak a pénzére hajt.
Miért gondolod, hogy elrontaná az életét?
Az ő gyereke, ha úgy érezné, hogy cserbenhagyja, az miért jobb? Miért óvatoskodjon, élje az életét! Ez az egész inkább érett gondolkodásra vall a részéről.
És ha nem is annyira szimpatikus neked a lány, gondolj arra is, hogy ez az Ő élete, nem gondoskodhatsz róla mindig.
Az én férjem is 21 volt, mikor elvett. Anyukája épp így állt hozzá, biztos a pénz, meg hogy biztos terhes vagyok...
Azóta sincs még babánk, (akkor sem voltam terhes), mindig tudtunk vigyázni, még kicsit gyűjtünk előtte. A pénz meg... mikor ezt vágták a férjem fejéhez, lemondott minden onnan származó lehetséges örökségről, és elköltöztünk messzire.
Gondold meg, el akarod veszíteni teljesen a gyermeked???
Hadd, hogy ő döntsön a saját életéről...
Nem akarlak megsérteni, de amilyen stílusban te itt írsz, hát veled se lehet egy kéjutazás az életük. Valószínűleg a lány ugyanide olyan kérdéseket írogat ki, hogy "az anyósjelöltem ki akar csinálni minden ok nélkül".
Honnan veszed ezt a pénz dolgot, meg egyáltalán? Miért kurv@zod? (gondolom olyasmi került volna a pontozás helyére)... Miért vetesse el a babát?!
Szerintem neked kéne rápihenned a dologra, és elfogadni, hogy a fiad (és a lány is?) felnőtt, és saját élete van.
Nem azt mondom, hogy nem lehet igazad, mert ugye nem látok bele a dologba, de ezzel a viselkedéssel/stílussal nem fogsz egyiküknek se segíteni, sőt ártsz.
18:11-nek teljesen igaza van!
Annyira jellemző a filmekből meg a viccekből...ne rontsd már el az ő boldogságukat
Meglepődve olvasom azokat a válaszokat ahol téged rossz anyósnak meg rossz anyának neveznek.
Itt nem a 4 hónappal van gond, meg nem az esküvővel, mert ebbe tényleg nem nagyon szólhatsz bele, ha ők ennyire elhatározták magukat.
Van a fiadnak normális állása? Lakás ahol lakhatnak? A lánynak van munkahelye? Dolgozott legalább egy évet hogy kaphasson Gyed-et??? Itt ezek most a fontosak....
Eltudják magukat látni most és a késöbbiekben is???
Kedves válaszadók, attól hogy az anyuka aggódik még nem rossz ember, nem rossz anya. Akkor lenne rossz anya ha sz.arna bele az egészbe.
És igen, az én apám is 19évesen vette el anyut és 1 év múlva már meg is születtem, de akkor más világot éltünk. Akkor a szüleimnek volt munkájuk és lakásuk. A mai 21 évesek már ritkán mondhatják el ezt magukról. Tesóm 20 éves és isten ments hogy 1 év múlva már gyerekük legyen a bnőjével....
Kicsit gondolkodjatok már....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!