Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A párom csak azért kért meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom csak azért kért meg, hogy ne beszéljek a gondokról. Mi ez szerintetek?

Figyelt kérdés

állandóan beszéltem arról hogy ez meg az nem tetszik, és szenvedek, vagy megváltozik, vagy vége, erre mindig azzal jött hogy biztos nem szeretem, ha igen akkor mért van vele problémám

a legutolsó veszekedésnél már ott tartottam, hogy elvagyok vele, de komolyan SEMMIT nem tervezek már, amig nem változtat.

erre döntésre kényszeritett és megkérte a kezem és nem mertem nem-et mondani, mivel semmi nincs megbeszélve és szeretném, ha meglenne és boldog lennék

nos eljegyzés után azt vettem észre szabályosan egy szavam sem lehet ellene, ezt várja el.

a gondjaink ott vannak, hogy mindenkivel flörtöl, viszont rendre letagadja (pedig az orrom előtt teszi - csak neki ez szimplán kedvességet jelent)

most meg egy eljegyzéssel bizonygatja, hogy szeret és duguljak el.

és továbbra is folyamatosan "kedveskedik" másoknak

kérek éppkézláb gondolatokat, véleményeket. én kezdek össze zavarodni. én vagyok a nem normális, hogy ez a probl.zavar, ahelyett hogy örülnék????

2011. jan. 22. 22:26
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

hát én a házasságban egyenlőre nem is gyógyirt látok

hanem a végrendeletemet

2011. jan. 22. 23:15
 12/28 A kérdező kommentje:

22:51 estől kérdezném

mert úgy látom, hogy vele vagy.

jól látom?

miért nem léptél le? változott vmi?

2011. jan. 22. 23:17
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Bontsd fel az eljegyzést és szakíts. Inkább egy botrány most, mint egy szörnyű házasság később.
2011. jan. 23. 00:26
 14/28 A kérdező kommentje:

a kérdés az, mitől biztos, hogy szörnyű lenne?

ha nem én, tuti más hozzámegy.

ha más tud boldog lenni vele, én is lehetek, nem?

valahogy csk meg lehetne oldani ezt a flörtölősdit

2011. jan. 23. 00:31
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Menjen hozzá más, előre küldöm neki a részvétemet...
2011. jan. 23. 00:52
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Hogy te mennyire hülye vagy, már ne is haragudj...

Fő a kényelem, meg a biztonság, aztán alázzon csak meg éveken keresztül, és légy nagyon boldogtalan...De fő, hogy lesz melletted egy "férfi", igaz?

Menj hozzá ennyi előjel után is, aztán később ne panaszkodj majd senkinek.

2011. jan. 23. 09:01
 17/28 anonim ***** válasza:
63%

Az en parom is hasonlo mondon flortolgetett lanyokkal, de neki az csak szorakozas volt, taplalta benne azt az erzest, hogy meg mindig barkit meghodithatna ha akarna.De nem tette, engem szeret. Mielott osszejottunk volna mindig volt valakije de csak rovidebb kapcsolatok, kalandok. Mindenki egy don juan -nak tartotta es olyan dumaja van, h barmelyik csaj elolvadna. Egy ilyen eletmod utan nem konnyu valtani es ez a flortoles az, ami megmaradt neki a "fiatalkorabol". Hozzateszem, hogy meg csak 22 eves volt akkor, es ugy erzem, hogy nem varhattam volna ennel tobbet tole. Nagyon szerettuk egymast(es meg most is), kapcsolatunk szep lassan de elore haladt es idovel ezek a kis flortolesek is elmaradtak.

Szerintem a te parod is csak szorakozgat, de melletted van mert teged szeret. Es az eljegyzessel nem megkotni akarja a kezed, hanem igy akarta kimutatni, hogy komolyak a szandekai es megnyugtatni teged. Tudom, hogy nem konnyu de probald megerteni.(persze ha tenyleg ez a helyzet)

Ulj le vele beszelgetni, es magyarazd el neki, hogy te megerted, hogy neki szuksege van erre, viszont teged zavar es jo lenne ha tisztaznatok, hogy mi a helyzet.

Remelem nem kell lemondjatok az eljegyzest.:)

2011. jan. 23. 10:26
 18/28 anonim ***** válasza:
87%
mindenki saját sorsának kovácsa. menj hozzá, és szenvedj. ezeket e gondokat nem fogja megoldani a házasság, sőt. csak rosszabb lesz. mindenki a szakítást javasolja, te meg vakon ragaszkodsz a hülyeségedhez. NEM LEHET EMBEREKET MEGVÁLTOZTATNI! Ő ettől érzi ffinak magát. nem fog változni.
2011. jan. 23. 11:03
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok? Mennyi ideje vagytok együtt?
2011. jan. 23. 12:33
 20/28 A kérdező kommentje:

27-32 évesek vagyunk, 1,5 éve együtt

az első perctől ilyen volt én is abban bíztam, hogy majd megunja, de a mai napig még csak nem is "lapadt".

BÁRHOL vagyunk MINDIG kihasználja a helyzetet, hogy közelebb kerüljön egy csajhoz, hogy "benyalja" magát és jó legyen nála.

megbeszélni lehetetlen, mert LETAGADJA.

jelenleg én vagyok a világ legszomorúbb menyasszonya, ezt bátran kijelenthetem

és a baj ott van, hogy ez csak nekem baj, mert neki jólesik, tehát természetes, hogy nem akar változtatni rajta, csak annyiban, hogy próbálja velem elfogadtatni, lásd eljegyzéssel

amíg ez a helyzet fent áll, 100% hogy nem megyek hozzá. ez tény.

2011. jan. 23. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!