Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom csak azért kért meg, hogy ne beszéljek a gondokról. Mi ez szerintetek?
állandóan beszéltem arról hogy ez meg az nem tetszik, és szenvedek, vagy megváltozik, vagy vége, erre mindig azzal jött hogy biztos nem szeretem, ha igen akkor mért van vele problémám
a legutolsó veszekedésnél már ott tartottam, hogy elvagyok vele, de komolyan SEMMIT nem tervezek már, amig nem változtat.
erre döntésre kényszeritett és megkérte a kezem és nem mertem nem-et mondani, mivel semmi nincs megbeszélve és szeretném, ha meglenne és boldog lennék
nos eljegyzés után azt vettem észre szabályosan egy szavam sem lehet ellene, ezt várja el.
a gondjaink ott vannak, hogy mindenkivel flörtöl, viszont rendre letagadja (pedig az orrom előtt teszi - csak neki ez szimplán kedvességet jelent)
most meg egy eljegyzéssel bizonygatja, hogy szeret és duguljak el.
és továbbra is folyamatosan "kedveskedik" másoknak
kérek éppkézláb gondolatokat, véleményeket. én kezdek össze zavarodni. én vagyok a nem normális, hogy ez a probl.zavar, ahelyett hogy örülnék????
mert ha nem-et mondok azzal további problémát generálok
és én a jelenlegit ami folyamatosan tart akarom megoldani
ezért mondtam igent
most esett le, hogy ezzel csak azt akarta, hogy szemet hunyjak a probl felett, eddig azt hittem, hogy szeret, azért jegyez el
de miután végigszemezett egy eladóval, már rájöttem, hogy csak azt akarta, hogy ne balhézzak
a porcelános dolgot nem értem amúgy
első válaszolónak van valami igazságérzete, de nem tini vagyok már, hogy csak úgy ugráljak
Igen, az én párom is megkérte a kezemet, mikor másodszor hagytam ott ugyanezen problémák miatt.. azzal a különbséggel, hogy én kb. a képébe röhögtem, mert nem értettem, hogyan járhat ennyire távol attól, amit valójában akarok. Ez jelentené a megoldást a problémáidra? Valóban könnyebb egy gyűrűt venni, és nézni ahogyan a nő meghatottam süllyed vissza az álomvilágba, mint hogy világos válaszokat adjon a kérdésekre.
Szeretnéd tudni az igazságot? Szerintem már régen tisztában vagy vele, csak nehezen lépsz tovább. Ez a férfi mindig ilyen lesz. Kényelemből van veled, és bár ő mindent megkap tőled, amit elvár, neked nem hajlandó nyújtani ezért semmit. Az egyenrangú kapcsolatot ugyanis arról ismerni meg, hogy a felek megbeszélik a problémáikat, és kompromisszumra jutnak, nem pedig kerülgetik a dolgot..
Az eljegyzést vissza lehet és vissza kell csinálni. Tényleg ne számíts változásra.. ha hozzámész, ugyanígy rongyként fog veled bánni, és valószínűleg rövidesen más nők után fog futkározni a hátad mögött.
Ne áltasd magad, kérlek, mert csak a saját magad - és a gyerekeid - életét szúrod el vele.
nem áltatom magam semmiképp
most eme pillanatban esett az is le, hogy én ugye őt a kapcs végével fenyegettem és úgy is gondoltam és ezzel a húzással fogott meg magának (amire készülni sem tudtam, mert meglepett vele!)hogy eszembe se jusson kifele kacsintgatni esetleg
ez a legocsmányabb lépés volt a részéről
ezzel megvédte a "szabadságát"hogy legálisan"flörtölgessen én meg maradjak csendben
és megbeszélni sem tudom vele, mert azzal jön, hogy azért tette ezt, mert komolyan tervez velem, meg ilyeneket mond.
hát nem erről ábrándoztam gyermekként, amikor esküvőre vágytam.
most meg tudja mindenki a családok - tiszta gáz lemondani
az ilyen ostoba, felelőtlen döntéseket hozó libák miatt szólják aztán meg a házasokat, akik a házasságukat komolyan gondolják.
az esküvő és a házasság nem csodaszer, nem gyógyír. a kapcsolatotok ugyanolyan marad! hogy nem lehet ezt felfogni?
ne menj hozzá! mi az hogy félsz konfliktust generálni egy kikosarazással? és attól nem félsz, hogy esetleg egy rossz házasság, pláne egy gyerek (az ilyen nők szülnek sorban 3 gyereket a xar házasságba, mert azt hiszik, hogy attól a dolgok megjavulnak!) az egész életedet és a gyerek(ek) életét is tönkre teszi?! Utána már nem fogsz tőle megszabadulni!
most szabadulj meg tőle!
és bár paranoiás lennék!!!!!!!!!!
de nem.
ő VALÓBAN flörtöl!
imádja a nőket, ha nem akar flörtölni, akkor is látszik rajta, ahogy "ellágyul"
egész életében nem volt nővel konfliktusa, a bnőin kivül!
vajon miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!