Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bátyja miért csak nekem gratulált az eljegyzésünkhöz?
a párom amikor elmondta a családban, hogy megkért, a bátyja névre szólóan nekem mondta csak, hogy gratulál. az ő felesége mondta úgy kedvesen nekÜNK, hogy gratulálunk.
A bátyjával nem vagyok semmilyen viszonyban, alig beszélgetünk, mert én nem vagyok feloldódva szokás szerint.
Szerintetek ez volt valami célzás arra, hogy gratulál, hogy megfogtam az öccsét, de szerinte jobb csajt érdemelt volna?
Vélemény?
a bátyja udvarias velem, és ennyi
még soha nem beszélgettünk egy jóízűt
csak amiket muszáj
úgy mondta hogy gratulál nekem, mint amikor megkérdezi, hogy kérek e vmi üdítőt.
olyan rossz érzés ez nekem :(
Szerintem csak mint minden nő, te is túlreagálod. Talán a bátyus már tudott a dologról, azért nem gratulált az öccsének is. Lehet már elintézte személyesen. Nem tudom, mit kell mindenbe mindent belemagyarázni.
21L
érdekes gondolat, lehet igaz is
akkor már csak az az érdekes, hogy én ezt említettem a páromnak, hogy hogyhogy csak nekem gratulál tesod? és ő mondhatta volna, hogy neki már korábban gratulált...de nem tette, hagyott ebben az őrlődésben :(
köszi a válaszokat
a párom fel sem vesz ilyeneket, ezért ilyen szitukban soha nem állít le senkit
és jelenleg tényleg nem rágom már ezen magam
ez volt, elmúlt és kész.
ha lesz babájuk én is csak a feleségének gratulálok majd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!